De formatie E-Sax
De formatie E-Sax

Swingende muziek door E-sax in Hof van Seghwaert

Actueel 401 keer gelezen

Zoetermeer - Zondagmiddag  21 mei  is er weer muziek in de hof. ‘s Middags tussen 13.00 uur en 16.00 uur verzorgt de “E-sax” formatie voor gezellige en swingende muziek.   

De 17 koppige formatie E-sax speelt Bigband arrangementen van Jazz klassiekers zoals die in een moderne uitvoering vertolkt worden door o.a. Michael Bublé (Moondance) , Bruno Mars (Leave the door open) en Robbie Williams (Swing Supreme). De arrangementen voor het orkest worden geschreven door dirigent Eloy Wigman. Daarnaast zorgen twee kwartetten uit het orkest deze middag voor de nodige afwisseling in de muziekstijlen. Blue Bossa speelt enkele nummers van Gershwin en El Fradisa verrast met Argentijnse Tango’s. Toegang is gratis.
Ook op andere momenten ben je welkom. Het is heerlijk om door de boomgaard te lopen. Het ene deel van de boomgaard is “bewerkt”: er is o.a. een stiltetuin, een moestuin en een wijngaard. Een ander deel van de boomgaard is zo goed als “onbewerkt” en daar laten we de natuur zijn gang gaan. Voor kinderen is er ook volop te doen in de boomgaard. Een gezellig uitje voor jong en oud. Hof van Seghwaert is geopend van dinsdag tot/met zondag. Kijk voor de actuele openingstijden  www.hofvanseghwaert.nl of volg ons op Facebook of Instagram.

Uit de krant

Afbeelding
Onderwijs in de natuur 6 jun., 10:36
Afbeelding
Prijsuitreiking Rondje Meerpolder 6 jun., 10:20
Afbeelding
“18-jarigen weet niet wat ze moeten regelen" 6 jun., 09:06
Afbeelding
Bobby is het Dier van de Week 5 jun., 15:33
Afbeelding
Herkenningspunt Escher op Zoetermeerse fietsroute 5 jun., 15:26
Afbeelding
Staf FC Zoetermeer is compleet 5 jun., 13:53
Afbeelding
Jubilarissen gehuldigd tijdens het Voorjaarsconcert 5 jun., 12:56
Afbeelding
Geslaagde 'Zoet op zaterdag' 5 jun., 12:07