Adverteren in Het Streekblad

Ben je op zoek naar een effectieve manier om de inwoners van Zoetermeer, Benthuizen en omgeving te bereiken? Dan is adverteren in Streekblad de juiste keuze. Onze krant heeft namelijk de hoogste oplage en het grootste bereik in Zoetermeer en omstreken.

Als je interesse hebt in het plaatsen van een advertentie of als je benieuwd bent naar de mogelijkheden, dan zijn wij er om je te helpen jouw doelen te bereiken!

Wil je meer informatie over adverteren in Het Streekblad?

Neem dan contact met ons op via info@telstarmediacentrum.nl
of bel naar T. 015 - 361 54 77
(maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur).


Adverteren in Zoetermeer

Door te adverteren in Streekblad bereik je een groot en gevarieerd publiek in Zoetermeer, Benthuizen en omstreken. Bovendien hebben wij online een groot bereik via onze lokale nieuwswebsite www.streekbladzoetermeer.nl, waar wij maandelijks gemiddeld 24.018 pageviews genereren. Dit biedt extra waarde voor jouw advertentie of nieuwsitem.

Het Streekblad beknopt:

• Oplage krant: 53.800 exemplaren.
• Verspreidingsgebied: Zoetermeer en Benthuizen.
• Verschijningsdag: donderdag.
• Nieuwssite streekbladzoetermeer.nl: 24.018 pageviews per maand.

Als je effectief wilt adverteren in Zoetermeer en omgeving, dan biedt Streekblad de beste mogelijkheden. Onze adviseurs helpen je graag bij het bereiken van jouw doelgroep. Na een persoonlijk gesprek over jouw wensen en doelen, stellen zij een op maat gemaakt voorstel voor je op. Vervolgens nemen zij alle werkzaamheden uit handen, zodat jij je kunt focussen op andere belangrijke zaken.

Advertentie plaatsen in Het Streekblad Zoetermeer

Deadline aanleveren advertentie: woensdag 12.00 uur
De aanleverspecificaties vind je hier.
Aanleveren via: advertentie@telstarmediacentrum.nl.

We nodigen je graag uit om langs te komen bij Het Streekblad

Ons kantoor is gevestigd aan de Boezemweg 21 in Pijnacker, we ontvangen je graag op afspraak.Kantoor van Telstar Mediacentrum aan de Boezemweg in Pijnacker


Ben je op zoek naar een groter bereik voor jouw advertentie?

Naast het eerder genoemde verspreidingsgebied bieden wij ook de mogelijkheid om jouw advertentie te promoten in andere regio's, zoals Leidschendam, Voorburg, Stompwijk Pijnacker, Nootdorp, Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek en Hillegersberg.

Alle diensten van Het Streekblad

Wist je dat Telstar Mediacentrum veel meer doet dan alleen het uitgeven van Het Streekblad? Als lokale verbinder bieden wij een complete oplossing voor ondernemingen, waaronder het ontwerpen en beheren van websites en social media kanalen, het creëren van huisstijlen en het promoten van bedrijven. Bekijk onze mediabrochure voor meer informatie.