Loes den Hollander. Foto: Wim van der Vlugt.
Loes den Hollander. Foto: Wim van der Vlugt.

Talkshow als afsluiting Thrillerfestival

Actueel 255 keer gelezen

Zoetermeer - In Café Max in de Forum Bibliotheek wordt als afsluiting van het Nederlands Thrillerfestival op 6 november een Thriller Talkshow gehouden.

Medewerking aan deze Thriller Talkshow wordt verleend door diverse gerenommeerde auteurs: Loes den Hollander, winnares van de MAX Gouden Vleermuis 2021, Charles den Tex, winnaar van de eerste Gouden Vleermuis in 2013 en meerdere keren winnaar van de Gouden Strop, Hilde Vandermeeren, Vlaams auteur die in 2019 de shortlist voor de MAX Gouden Vleermuis wist te halen, en  Linda van Rijn, een bestseller auteur en één van de genomineerden voor de MAX Gouden Vleermuis 2022. 

Verder schuift Cees van Rhienen, voorzitter van de jury van de diverse Vleermuizen, bij dit gezelschap aan. Gastheer Laurens de Groot zal de Talkshow leiden.  Het programma is inclusief signeersessies en boekverkoop, dankzij de medewerking van Boekhandel Silvester.
De Thriller Talkshow wordt genoemde zondag gehouden van 12.00-14.00 uur. Toegang is gratis, maar belangstellenden dienen zich wel tevoren aan te melden via de website van de Bibliotheek Zoetermeer. Tickets zijn verkrijgbaar zolang de voorraad strekt. Vol = vol!

Het Nederlands Thrillerfestival. Een jaarlijkse literaire en culturele happening die voor de veertiende keer op rij wordt gehouden .

Uit de krant

Afbeelding
“18-jarigen weet niet wat ze moeten regelen" 6 jun., 09:06
Afbeelding
Bobby is het Dier van de Week 5 jun., 15:33
Afbeelding
Herkenningspunt Escher op Zoetermeerse fietsroute 5 jun., 15:26
Afbeelding
Staf FC Zoetermeer is compleet 5 jun., 13:53
Afbeelding
Jubilarissen gehuldigd tijdens het Voorjaarsconcert 5 jun., 12:56
Afbeelding
Geslaagde 'Zoet op zaterdag' 5 jun., 12:07
Afbeelding
Natuur onder de loep 3 jun., 09:31
Afbeelding
Ontdek Jouw Droomcarrière met De Ultieme Lokale Vacaturekrant 2 jun., 21:38