Afbeelding
Van der Kooy Vastgoed – HeemAvenue

Fraaie appartementen beschikbaar in Oosterheem

Actueel 1.956 keer gelezen

Langs de Aletta Jacobslaan en de Hugo de Grootlaan realiseert Van der Kooy Vastgoed in twee fases project HeemAvenue; een aantrekkelijke mix van eengezinswoningen, koop- en huurappartementen met een moderne architectuur, gesitueerd rondom een tweetal hofjes. De directe omgeving is met groene entrees, ruimte voor waterberging en pocketparks die voor de gehele wijk toegankelijk zijn, verassend natuurlijk. De hofjes lijken zo net kleine dorpjes midden in de stad. De eerste appartementen gaan in november 2022 in de verkoop. Voor kopers zijn tijdelijke huurappartementen beschikbaar tot de appartementen opgeleverd worden. 

Thijmen Cornelissen, projectleider namens Van der Kooy Vastgoed, is erg trots op het project. “Er is veel belangstelling voor de woningen op deze locaties. In de eerste fase zijn nog maar twee eengezinswoningen beschikbaar en ook in fase twee is inmiddels al ruim 70 % van de woningen verkocht.” Fase één bestaat naast 23 eengezinswoningen ook uit 24 vrije sector huur- en 22 koopappartementen. “We merken in de markt dat daar een groeiende behoefte aan is. Het leuke aan deze appartementen is dat ze zich in kleinschalige complexen van vijf lagen bevinden. In combinatie met de groene omgeving is het hier straks heerlijk comfortabel wonen. Lekker centraal, en met alle voorzieningen binnen handbereik.”

De appartementen zijn gasloos, voldoen aan de laatste duurzaamheidseisen en beschikken over een eigen bodemwarmtepomp. “Ideaal met de huidige energieprijzen. De oppervlakte varieert van 76 tot 86 m² en de appartementen beschikken onder andere over een ruime woonkamer met open keuken, de master bedroom en een tweede slaapkamer. Per gebouw zijn er 5 appartementen die beschikken over een extra slaap- of werkkamer.” De appartementen worden zeer compleet opgeleverd. Zo is de ruime badkamer voorzien van een comfortabele douchehoek, wastafel en een toilet en is de luxe keuken voorzien van diverse kwaliteitsapparatuur van het merk Siemens. De aansluiting voor de wasmachine bevindt zich in de technische ruimte. “Vanuit de woonkamer heeft u vrij toegang tot uw balkon of loggia”, legt Thijmen uit. “Zo heeft u straks een mooi uitzicht over de omgeving.” Doordat de kozijnen van vloer tot plafond doorlopen zijn alle ruimtes verrassend licht wat het ruimtelijk gevoel enorm versterkt. Het project is ontworpen door Klunder Architecten. “De brede, witte betonranden komen ook in andere delen van het project terug, en vormen in het complex samen een opvallend, speels lijnenspel.” De appartementen beschikken over een opvallende, extra hoge, centrale entree met veel glas, een aparte berging op de begane grond en een eigen parkeerplaats op het eigen terrein.


Ook verkoopmakelaar Erik Jenné van DE Makelaars uit Zoetermeer is erg enthousiast over het project. “De wijk Oosterheem is een fijne plek om te wonen met een goede mix tussen jong, oud en gezinnen met kinderen. Er zijn veel voorzieningen in de wijk waaronder scholen en sportverenigingen. De luxe afwerking, het duurzaamheidsniveau van de appartementen en de beschikking over een eigen parkeerplaats bij het complex zal veel mensen aanspreken. Niet alleen senioren die graag wat kleiner en gelijkvloers willen gaan wonen, maar ook young professionals die toe zijn aan een eigen woning, maar voor wie een eengezinswoning nog net iets te groot is.” Voor een selecte groep mensen die hun huidige woning nu kunnen verkopen maar nog geen andere (tijdelijke) woning beschikbaar hebben heeft Van der Kooy een passende oplossing. “Zij kunnen tot aan de oplevering van het nieuwe appartement een woning huren in het nieuwe appartementencomplex op de hoek van de Willem Dreeslaan in Oosterheem. Dat ligt op een steenworp afstand van de nieuwe bouwlocatie. Zo bent u verzekerd van woonruimte en kunt u de bouw van uw nieuwe appartement op de voet volgen. Het aanbod is wel beperkt; bij interesse hierin kan contact opgenomen worden met de makelaar.”

Centrale ligging
HeemAvenue is gemakkelijk bereikbaar en ligt centraal in Zoetermeer op loopafstand van het openbaar vervoer en fietsafstand van het wijkwinkelcentrum. Hier vindt u een uitgebreid winkelaanbod voor uw dagelijkse benodigdheden, een gezondheidscentrum, kapper en gezellige horecagelegenheden. “Ideaal voor uw boodschappen, of als u een keer geen zin hebt om te koken”, vertelt Jenné. En er is nog een pluspunt. De RandstadRail stopt namelijk bijna bij u voor de deur en brengt u snel en eenvoudig naar de historische Dorpsstraat, het moderne Stadshart en de overige wijken van Zoetermeer maar ook naar omliggende plaatsen als Den Haag en Scheveningen. Altijd handig als u niet over eigen vervoer beschikt. “Dankzij de strategische ligging ten opzichte van de A12 bent u met de auto snel op weg in de richting van Den Haag, Utrecht, en Rotterdam. Dat maakt Zoetermeer een prima uitvalsbasis als u werkt in de regio.” Soms heb je juist even behoefte aan wat rust. Ook dan woont u hier op een ideale locatie. Op slechts een paar minuten afstand van uw woning vindt u het groene Bentwoud of natuur- en recreatiegebied Noord Aa. “Hier zijn volop mogelijkheden om te wandelen, te fietsen of hard te lopen. In de zomermaanden is het heerlijk recreëren op en rond het water.”

Verkoop/verhuur
Interesse naar de mogelijkheden of wilt u direct in aanmerking komen voor een van de appartementen? Neem dan contact op via de website: www.heemavenue.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Trommelende vuilnismannen
Ludiek opruimen na vrijmarkt 22 apr, 11:09
Voorzitter Marijke du Burck Foto: Gerard van Warmerdam
Oranje Stichting viert haar 15-jarig jubileum 21 apr, 10:09
Ook het treintje rijdt op Koningsdag. Foto: Gerard van Warmerdam
Programma Koningsdag 2024 20 apr, 09:56
Het wordt weer een echt feest voor jong en oud. Foto: pr
Koningsdag met optocht en Koningsmarkt in Benthuizen 19 apr, 14:26
De stadsgids vertelt bij het oorlogsmonument in het Wilhelminapark over de historie van Zoetermeer. Foto: pr
Gratis wandel- of fietstocht met Gilde Stadsgidsen in mei 19 apr, 12:39 1
Aalscholver-familie Plas van Poot foto: Marcel van der Tol
Familiebezoek in het voorjaar Natuur onder de Loep 19 apr, 11:38
Linda Bregman werkzaam op de afdeling Verloskunde is heel erg blij met het behoud van de geboortezorg. Foto: Kees van Rongen
Explosie van emoties over behoud en uitbreiding van geboortezorg in Zoetermeer 19 apr, 10:25 5
Op 28 april is het vol met spelletjes en clinics om kennis te maken met tennis en padel. Foto: pr
Open dag tennis en padel voor jeugd en Tiebreak-Challenge bij TPVS 19 apr, 10:22