Spelen op de ukelele
Spelen op de ukelele

Ukelele workshop bij de Eigen Wij

Actueel 755 keer gelezen

Zoetermeer - Heb je altijd al een instrument willen leren bespelen, maar denk je dat het te moeilijk is of veel tijd kost? Dan heb je de ukelele nog niet ontdekt!

Dit instrument is laagdrempelig en het is makkelijk te bespelen. Al na een paar keer oefenen kan je een liedje begeleiden. En dat kunt u binnenkort ervaren in Zoetermeer.

Op zondagmiddag 26 februari wordt er door Brigitte Berghahn van B Ukeful een ukelele workshop gegeven, bij de Eigen Wij aan de Voorweg in Zoetermeer. 

Tijdens deze workshop van tweeenhalf uurr leer je op een ontspannen manier de basis van het ukelele spelen. Om mee te doen hoef je geen muzikale achtergrond te hebben of noten te kunnen lezen. Ook als je denkt dat je niet muzikaal bent, ben je welkom. 

Kosten: 29,50 euro (incl. koffie/thee en gebruik ukelele). Er kan betaald worden met de Zoetermeerpas. De workshop is geschikt voor jong en oud (vanaf 15 jaar). Aanmelden via www.b-ukeful.com. Meer info: b.ukeful@gmail.com. Wees er snel bij, want de workshop is populair en vol is toch echt vol.

Uit de krant