Afbeelding

Feest bij Remco’s Cycle Service in Zoetermeer

Zakelijk 740 keer gelezen

Vanwege het 20-jarige bestaan als speciaalzaak voor racefietsen, gravelbikes en mountainbikes organiseert Remco’s Cycle Service een gezellige Open Dag. Dit is op zaterdag 20 april 2024 van 08.30 tot 17.00 uur. Zij nodigen u van harte uit om dit jubileum samen met hen te vieren.

Ze starten deze leuke dag met een social ride voor Race of Gravel, een ontspannen rit die ongeveer 2 uur duurt. Schrijf je nu in via info@rcsb.nl en geef aan of je de race of gravel ride wilt doen. Zij vragen EURO 2,-- voor deelname aan de social ride en de opbrengst gaat volledig naar KWF. Na aanmelding ontvang je een bevestiging met betaallink.

Er zijn diverse winacties met mooie producten, workshops fietsonderhoud en een fiets wasstraat. Campagnolo, SRAM en Shimano productexperts zijn aanwezig om vragen te beantwoorden, er zijn Campagnolo testfietsen met de nieuwste Super Record EPS wireless en de net geïntroduceerde Ekar GT gravel groep.

Rond de middag doen ze een leuke kwis (petje op, petje af) waarmee u de nieuwste Lazer Z1 helm kunt winnen. U kunt deelnemen aan een wedstrijdje (bandje op, bandje af) en win mooie prijzen.

In de verwarmde feesttent is de gehele dag een barista aanwezig voor een heerlijke koffie, catering met lekkere hapjes en drankjes, een koopjeskraam en een DJ die ’s middags gezellige muziek draait.

Wielerfanaat Remco Krijgsman is na zijn periode als wedstrijd wielrenner en het werken bij diverse fietsenzaken, in 2004 voor zichzelf begonnen. Hij heeft lang aan de Lorentzstraat in Bleiswijk een fietsbedrijf gehad. Sinds drie jaar heeft Remco een moderne en grotere zaak in Zoetermeer aan de Aluminiumstraat 10-10. Hij is dealer van de mooie merken Colnago, Time, Scott en zijn eigen merk Rimonta. De Rimonta fietsen kunnen 100% naar eigen wens en kleur worden samengesteld. Daarin is niets te gek. Remco is altijd succesvol gebleven, door maatwerk en goed passende fietsen te verkopen. Kwaliteit en goede service zijn het DNA van het bedrijf om zo het fietsplezier van de klanten te blijven waarborgen.

Remco en zijn team ontvangen graag iedereen tijdens de Open Dag op 20 april, om de zaak en zijn vele mogelijkheden te laten zien. Tot zaterdag!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

The Five Guitars.
Jubileumtournee van The Five Great Guitars komt ook naar Zoetermeer 26 apr, 10:35
Het bevrijdingsconcert – dat overigens gratis toegankelijk is - richt zich met de muziek en dansen vooral op de oudere bezoekers, maar iedereen is welkom, ongeacht de leeftijd. Foto: HGOS
Bevrijdingsconcert Zoetermeer en Magisch Zoetermeer brengen de muziek van toen tot leven 25 apr, 13:00
In het HagaZiekenhuis is een menopauze poli waar de huisarts een verwijzing voor kan geven, maar je kunt ook terecht bij een zelfstandig werkende overgangsconsulente.
Informatieavonden over de overgang in HagaZiekenhuis Zoetermeer 25 apr, 12:47
Sigrid van den Berg van Sigrid Uitvaartbegeleiding – Jouw uitvaart, jouw wensen. Uw laatste afscheid, persoonlijk en met zorg vormgegeven. Foto: Babet Hogervorst
Ontdek Sigrid Uitvaartbegeleiding - Waar een afscheid een leven vertelt 25 apr, 12:36
Ochtendwandelen met de boswachter. Foto: Rob de Wind Fotografie-Filmproducties
Dauwtrappen in het Bentwoud met de boswachter 25 apr, 12:28 1
Taptoe in Zoetermeer. Foto: Gerard van Warmerdam
Verhuisbedrijf Henneken wordt hoofdsponsor van de Taptoe Zoetermeer 25 apr, 11:48
Zang- en acteertalent Sil van der Zwan in zijn studio achter de piano. Foto: André van der Wiel
15-jarig creatief talent Sil van der Zwan houdt alle opties open 25 apr, 11:04 2
De natuur beleven vanaf het water. Foto: pr
Natuur beleven in de polder met rondvaartboot De Meervaarder 25 apr, 10:50