Afbeelding

Onafhankelijk vergelijken, overstappen en besparen: Internetvergelijk.nl en Verzekeringvergelijk.nl

Zakelijk 523 keer gelezen

Regio - Je kunt, als je een goede internetaanbieder of verzekeraar zoekt, natuurlijk zelf op onderzoek uitgaan. Maar waarom zou je dat doen? Internetvergelijk.nl en Verzekeringvergelijk.nl, twee websites van SOODA.nl, bieden je een overzicht van zowel bekende als minder bekende aanbieders. Zo kies jij, op basis van jouw wensen, de beste deal die bij je past. Dit doe je snel en gemakkelijk vanachter je desktop of mobiel, zonder dat je hiervoor de deur uit hoeft.

Marnix de Munck, oprichter van Sooda.nl, is al sinds 1999 actief als internetondernemer. Hij zegt: “Als consumenten op zoek zijn naar een product of dienst gebruiken ze steeds vaker vergelijkingsportals zoals internetvergelijk.nl” Hij legt uit dat hun onafhankelijke platforms consumenten helpen een keuze te maken tussen de vele online aanbieders. En dat doet Sooda.nl met veel succes. Inmiddels doen meer dan 40 toonaangevende bedrijven al jarenlang zaken met Marnix en zijn bedrijf. Omdat niet alleen bekende aanbieders vergeleken worden, maar ook aanbieders die minder bekend zijn, krijgt de consument echt de beste deals te zien.

“Hetzelfde geldt voor onze verzekeringvergelijker, waar consumenten terechtkunnen voor relevante informatie over verzekeringen en verzekeraars”, legt Marnix uit. “Op verzekeringvergelijk.nl kun je de verschillende aanbieders gemakkelijk vergelijken. Niet alleen op basis van je persoonlijke wensen, maar ook op de ervaringen van andere gebruikers.” Marnix benadrukt dat zijn vergelijkingsportals 100 procent onafhankelijk zijn, vaak extra kortingen aan kunnen bieden, met een compleet aanbod waar je zelf uit kunt kiezen. Meer weten? Kijk dan op internetvergelijk.nl, verzekeringvergelijk.nl of neem contact op voor meer informatie via sooda.nl.


Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Afbeelding
Column Sebastiaan Smits: Geschiedenis 16 mei, 11:36
Begraafplaats Binnenweg waar algemene kindergraven als de termijn door nabestaanden niet wordt verlengd na 10 jaar worden geruimd. Foto Kees van Rongen
Familie boos over verwijderen van steen kindergraf Binnenweg 16 mei, 10:35 8
The Sprinter Singers tijdens de Nieuwjaarsvoorstelling.
Voorjaarsconcert door The Sprinter Singers 16 mei, 09:33
Bossenbuurt Meerzicht.
15,7 miljoen voor verduurzaming in de Bossenbuurt in Meerzicht 15 mei, 13:32
Programmeur Maartje van der Veen met het nieuwe programma van het Stadstheater. Foto: Fred Roland
Stadstheater is klaar voor een prachtig nieuw seizoen 15 mei, 10:56
Tijdens de Zero waste tour leer je hoe je de hoeveelheid afval kan verminderen.
Boodschappen doen met minder afval? 14 mei, 15:31
Jacky van der Veen met haar ouders en drie vriendinnen na de kroning tot Miss Elite Diversity 2024. Foto PR
Jacky gekroond tot Miss Elite Diversity 13 mei, 16:21 1
Afbeelding
FC Zoetermeer promoveert naar derde klasse 13 mei, 10:27