Jeroen van Bunningen, voor de zaak in Bergschenhoek.
Jeroen van Bunningen, voor de zaak in Bergschenhoek.

Zeeuw & Zeeuw Autoschade Bergschenhoek, professioneel en transparant

Algemeen 203 keer gelezen

Schade aan de auto is nooit fijn, maar wanneer het tóch gebeurt willen we het goed en professioneel hersteld hebben. Dat kan bij Zeeuw & Zeeuw Autoschade Bergschenhoek, een universeel schadebedrijf met merk-erkenningen voor KIA, Renault en Nissan en tevens een FOCWA-erkend schadebedrijf. Men kan hier terecht voor allerlei schades; van een bumperhoek tot technisch complexe schades. Zeeuw & Zeeuw Autoschade Bergschenhoek is onderscheidend door de open en transparante communicatie en klantgerichtheid.

Zeeuw & Zeeuw
Zeeuw & Zeeuw is een familiebedrijf dat in 1954 is opgericht. Tot 2010 volledig gericht op Renault en Dacia. Daarna zijn Kia, Ford, Nissan, Mitsubishi en Hyundai toegevoegd. Ieder merk heeft zijn eigen mensen, van monteur tot marketingmedewerker tot aan directeur, wat zorgt voor focus en verdieping van vakkennis. Voor alle merken wordt een totale verzorging van mobiliteit aangeboden, van lease, verzekeringen, financiering, verhuur, verkoop van nieuw en occasion en bestickering tot het leveren van laadpalen én schadeherstel.

Zeeuw & Zeeuw is met 35 vestgingen, verspreid over Zuid-Holland, Utrecht en Noord-Brabant, voor de klant altijd dichtbij. Het beleid van Zeeuw & Zeeuw is gericht op het handhaven van hun 5 kernwaarden: Betrokken, Onderscheidend, Deskundig, Ambitieus en Geïnteresseerd. Maatschappelijke verantwoordelijkheid wordt genomen door het steunen van verschillende sportactiviteiten en goede doelen. En wat extra bijzonder is in de automotive-wereld is dat er twee dames aan het roer van Zeeuw & Zeeuw staan, namelijk de zussen Michèle en Marie-Lise Zeeuw. 

Zeeuw & Zeeuw Autoschade
Zeeuw & Zeeuw Autoschade opereert onder de vlag van Zeeuw & Zeeuw. In totaal werken er ongeveer 550 enthousiaste medewerkers binnen de 35 vestigingen en de drie schadeherstelbedrijven. Hiermee behoort Zeeuw & Zeeuw tot de top 10 Automotive dealerbedrijven van Nederland. De schadeherstelvestiging in Bergschenhoek is de jongste. Zeeuw & Zeeuw Autoschade Bergschenhoek opende in april 2021 de deuren met het doel om de regio Lansingerland te kunnen bedienen. Naast Bergschenhoek zijn er nog twee andere schadevestigingen, in Den Haag en in Utrecht. Zeeuw & Zeeuw Autoschade Bergschenhoek is een universeel schadeherstelbedrijf waar iedereen terecht kan voor het herstellen van zowel kleine als grote schades. Zeeuw & Zeeuw Autoschade is daarnaast gespecialiseerd in schadeherstel van de eigen merken en heeft daar een officiële merkerkenning voor. De auto wordt te allen tijde met originele onderdelen gerepareerd. De garantie van de carrosserie blijft gehandhaafd bij merk-erkende reparaties.

Schadeherstel
“Wanneer klanten langskomen met schade nemen wij echt de tijd. We nemen de schade op en vervolgens leggen we elke stap die we gaan nemen uit aan de klant. Transparantie richting de klant vinden wij echt belangrijk”, aldus Jeroen van Bunningen, vestigingsmanager Zeeuw & Zeeuw Autoschade Bergschenhoek. “De klant hoeft de auto niet per se bij ons te brengen, zij kunnen er ook voor kiezen om de auto bij de dichtstbijzijnde Zeeuw & Zeeuw dealervestiging te brengen. Wij halen de auto daar voor hen op en leveren deze gewassen en wel daar weer af.”

Per week worden er bij Zeeuw & Zeeuw Autoschade Bergschenhoek 30 tot 35 auto’s hersteld. Men kan er terecht voor schadereparatie aan de auto, parkeerschade, hagelschade, deukjes, uitdeuken zonder spuiten en spot repair. “Wat wij ook merken dat klanten prettig vinden is dat wij, indien mogelijk, de schade direct met de verzekeringsmaatschappij afhandelen. Zo ontzorgen wij de klant.”

Elektrische auto’s

De nieuwe vestiging houdt zich tevens bezig met schadeherstel van elektrische auto’s. Hierin zegt het bedrijf groeikansen voor merk-erkend schadeherstel te zien. “Elektrische auto’s hebben de toekomst. KIA is hier een voorloper van”, zegt Van Bunningen. Voor het herstel van elektrische auto’s van de merken Kia, Renault Dacia en Nissan heeft Zeeuw & Zeeuw Autoschade Bergschenhoek alle materialen in huis. Ook hebben de monteurs hier speciale opleidingen voor gevolgd. “Er komen grote stappen aan op het gebied van schadeherstel aan elektrische auto’s. Wij lopen hierop vooruit”, zegt Van Bunningen. 

Contactgegevens:
Weg en Bos 124
2661 GX Bergschenhoek
Tel: 010-7600777
E-mail: schade-Bergschenhoek@zeeuwenzeeuw.nl
www.zeeuwenzeeuw.nl

Uit de krant