Afbeelding
Lezersactie

Win een Colomba di Pasqua van Vino e Basta

Algemeen 83 keer gelezen

Wil je de Paasbrunch echt bijzonder maken? In Italië komt er met Pasen vaak een Colomba di Pasqua op tafel. Het wordt volgens een eeuwenoude traditie gebakken in de vorm van een duif, als symbool van de vrede. De Colomba is een soort paasbrood of -cake die onmisbaar is bij de Paasbrunch, met een cappuccino, maar die het ook prima doet als dessert, met een bolletje roomijs.

Wil jij kans maken op een originele Colomba di Pasqua? Het team van Vino e Basta - geeft drie smaken weg - en komt het paasbrood persoonlijk bezorgen. Mail naar info@vinoebasta.nl o.v.v. “Winactie Colomba di Pasqua” en je hoort zaterdag aan het einde van de middag of je gewonnen hebt!


Wil je ook genieten van een Italiaans paasbrood? Rechtstreeks vanuit Le Marche komen de Colomba’s van Quacquarini, in drie smaken. Kijk op: vinoebasta.nl.

De klassieke 𝗖𝗼𝗹𝗼𝗺𝗯𝗮 𝗖𝗹𝗮𝘀𝘀𝗶𝗰𝗮, met gekonfijte sinaasappel zoals de traditie voorschrijft, geproduceerd met de beste ingrediënten.

Ook de 𝗖𝗼𝗹𝗼𝗺𝗯𝗮 𝗮𝗹 𝗰𝗮𝗳𝗳𝗲̀ met koffie is echt een aanrader. Door de mix van koffie en chocolade is het deeg wat donkerder en heerlijk intens van smaak, verrijkt met een knapperig glazuurlaagje met hazelnootkorrels en suiker.

De 𝗖𝗼𝗹𝗼𝗺𝗯𝗮 𝗮𝗹𝗹𝗮 𝗩𝗲𝗿𝗻𝗮𝗰𝗰𝗶𝗮 𝗱𝗶 𝗦𝗲𝗿𝗿𝗮𝗽𝗲𝘁𝗿𝗼𝗻𝗮 𝗗𝗢𝗖𝗚 is zacht en aromatisch en verrijkt met heerlijke bosvruchten en met de onnavolgbare smaak van de meest bijzondere wijn van wijnhuis Quacquarini.


Natuurlijk heeft Vino e Basta ook héérlijke wijnen en bubbels voor Pasen. Neem een kijkje op de website, ze helpen je graag verder. E-mail: info@vinoebasta.nl.

Uit de krant

Uit de krant