Afbeelding

Deze relatiegeschenken kun je bedrukken met een foto

Algemeen 77 keer gelezen

Relatiegeschenken zijn dé manier om je zichtbaarheid te vergroten en aan klantenbinding te doen. De laatste tijd neemt de populariteit van relatiegeschenken nog eens extra toe doordat we onze zakenrelaties en klanten minder kunnen zien tijdens fysieke meetings en afspraken. Een relatiegeschenk is dan extra handig om een blijk van waardering te laten zien en ze even te helpen herinneren aan jullie fijne samenwerking. Daarom moet je tegenwoordig opvallen met je relatiegeschenk en hoe kun je dit nou beter doen dan met een persoonlijke foto? In dit artikel lees je welke items je hiervoor zou kunnen gebruiken!

Kalenders
Ieder bedrijf kan een extra kalender gebruiken; genoeg ruimtes waar je er één kunt ophangen. Dan is het leuk om te kiezen voor gepersonaliseerde kalenders met een foto van jou en je team erop. Je kunt er dan eventueel nog een leuke tekst opzetten om het extra persoonlijk te maken. Er zijn verschillende soorten kalenders die je zou kunnen kiezen; scheur-, hang- en omlegkalenders, bijvoorbeeld.

Notitieblokken
Schrijfgerei kan ook iedereen gebruiken. Daarom is het een goed idee om gepersonaliseerde notitieblokken aan te schaffen en deze uit te delen aan je zakenrelaties. Je kunt dan de voorkant van de schrijfblokken voorzien van een foto. Naast notitieblokken bedrukken bij Maxilia met een foto van je personeel zou je, wanneer je het subtieler wil aanpakken, ook kunnen kiezen voor een foto van bijvoorbeeld je bedrijfspand of je bedrijfsauto.

Puzzels
Wil je het wat speelser en informeler aanpakken? Dan kun je kiezen voor puzzels bedrukken van Maxilia met het logo of een foto van je bedrijf. Zeker in tijden van veel thuiswerken is dit een leuke optie. Dan kunnen je zakenrelaties het thuiswerken af en toe even afwisselen met het werken aan de puzzel met een foto van jouw team erop!

Mokken en bekers
Het bedrukken van mokken en bekers met een foto is natuurlijk niet iets nieuws en gebeurt al jaren. Toch blijft dit een leuke mogelijkheid omdat je het voor veel doeleinden kunt gebruiken; deel ze uit tijdens vergaderingen, op een beurs of stop ze in een leuke goodiebag. Tip: bestel er een aantal extra en deel ze ook uit aan je personeel; dit zorgt natuurlijk voor nog meer zichtbaarheid!

Muismat
We zijn tegenwoordig allemaal veel digitaal aan het werk; speel daar ook op in. Muismatten lenen zich bijvoorbeeld perfect voor het laten voorzien van een persoonlijke foto. Daar komt bij dat je de keuze hebt uit verschillende muismatten zodat er altijd wel één is die past bij de uitstraling van je bedrijf. Denk maar eens aan ronde of vierkante muismatten en aan de mogelijkheid tot een softtop en polsondersteuning.

Uit de krant