Afbeelding

Heel veel vacatures bij de Borstelman

Algemeen 154 keer gelezen

De Borstelman reinigt met een gepatenteerde borstelstoomtechiek opritten, stoepen, vlonders en terrassen zonder ze te beschadigen. En zonder gebruik van chemicaliën. Het is heel simpel: de borstels en stoom doen het werk. Het enige toe te voegen bestanddeel om een goede werking van de reinigingsproces te realiseren, is water.

Chemicaliën of reinigingsmiddelen worden niet gebruikt. Beplanting rondom een oprit, tuinpad of terras loopt zo nooit schade op. Tevens wordt het milieu niet aangetast op deze manier. De Borstelman garandeert een milieuvriendelijke aanpak, die overal veilig toepasbaar is.

Wij zijn op zoek naar zelfstandige mensen die het leuk vinden om bij de mensen of bedrijven de borstel / stoom werkzaamheden uit te voeren. De werkzaamheden zijn van 7.00 tot 16.00 uur of van 17.30 tot 20.30 uur door de weeks. In het weekend van 09.00 tot 16.00 uur. Dus enkele uren per week is ook mogelijk. Afwisselend werk, waarbij je op leuke plekken werkt en met mensen in contact komt. 

Interesse stuur een email naar: info@deborstelman.nl. Jong en oud, man of vrouw: iedereen is welkom. Vanaf 16 jaar mag je al solliciteren. Ook mannen en vrouwen met een rijbewijs gevraagd!

Uit de krant