Afbeelding

Inter Comfort: Specialist in lekker zitten!

Algemeen 296 keer gelezen

De afgelopen jaren is de omzet met relaxfauteuils sterk gestegen, maar met name het afgelopen jaar. De hele avond hangen op een bank doet je rug niet goed, sterker nog je krijgt last van je rug. Een goede zithouding, een stoel in uw maat, wordt steeds belangrijker.

 In onze winkel aan de van Foreestweg 14 in Delft staan meer dan 48 relaxfauteuils, deze kunnen we allemaal in de maten XS- S-M-L-XL bestellen ( zonder meerprijs). Uiteraard onder het genot van een goed kopje koffie vertellen wij u alle mogelijkheden. 

Naast onze collectie fauteuils hebben we ook onze banken. Grote banken of kleine banken, korte zit of diepe zit… wij vinden een passende bank bij uw interieur. Ook een bank met een relaxsysteem erin of een bank met een slaapfunctie, we hebben het allemaal staan! Ons assortiment leder en stoffen zijn uitgebreid met vele nieuwe kleuren! Al dan niet te combineren met leuke kussentjes in een andere tint.

Als u op zoek bent naar een eettafel, bent u bij Inter Comfort ook op het juiste adres. Wij hebben een tafelconcept wat uniek is. Alle tafels in alle maten en alle kleuren. Met een massief eiken tafelblad, dus kwaliteit op en top! U kunt hiervoor een kijkje nemen op onze nieuwe website www.intercomfort.nl, en in het echt bekijken in onze winkel.

Alle klanten krijgen bij aankoop een leuke attentie van ons cadeau! We leveren de meubelen zonder bezorgkosten bij u thuis af, door onze eigen bezorgers. Graag tot ziens bij Inter Comfort Meubelen in Delft.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Genieten van een biertje op het Nicolaasplein
Bierfestival voor goede doel op Nicolaasplein 19 apr, 10:05
De twee mantelzorgers hebben het rapport met aanbevelingen aangeboden aan wethouder Ingeborg ter Laak. Foto: pr
Zoetermeerse mantelzorgers hebben behoefte aan erkenning en ontzorgen 18 apr, 16:32
De leerlingen van het Alfrink College.
Alfrink tweede bij toernooi Olympic moves 18 apr, 16:16
Stadshart Daily Plaza wordt hét overdekte boodschappencentrum van Stadshart Zoetermeer met de focus op dagelijkse benodigdheden.
Trekpleister naar Stadshart Daily Plaza in Zoetermeer 18 apr, 15:17 3
Nieuw seizoen bij Buurttuin Zoete Aarde
Programma buurttuin Zoete Aarde 18 apr, 12:18
Cantiamo tijdens het slotapplaus. Foto: Leon Koppenol
Cantiamo levert huzarenstukje 18 apr, 12:15
Afbeelding
Mooie resultaten springers Pro Patria bij toernooi 18 apr, 11:14
Jongeren maken Theater Na de Dam
Jongeren maken Theater Na de Dam 18 apr, 11:07