Afbeelding

Inter Comfort: Specialist in lekker zitten!

Algemeen 203 keer gelezen

De afgelopen jaren is de omzet met relaxfauteuils sterk gestegen, maar met name het afgelopen jaar. De hele avond hangen op een bank doet je rug niet goed, sterker nog je krijgt last van je rug. Een goede zithouding, een stoel in uw maat, wordt steeds belangrijker.

 In onze winkel aan de van Foreestweg 14 in Delft staan meer dan 48 relaxfauteuils, deze kunnen we allemaal in de maten XS- S-M-L-XL bestellen ( zonder meerprijs). Uiteraard onder het genot van een goed kopje koffie vertellen wij u alle mogelijkheden. 

Naast onze collectie fauteuils hebben we ook onze banken. Grote banken of kleine banken, korte zit of diepe zit… wij vinden een passende bank bij uw interieur. Ook een bank met een relaxsysteem erin of een bank met een slaapfunctie, we hebben het allemaal staan! Ons assortiment leder en stoffen zijn uitgebreid met vele nieuwe kleuren! Al dan niet te combineren met leuke kussentjes in een andere tint.

Als u op zoek bent naar een eettafel, bent u bij Inter Comfort ook op het juiste adres. Wij hebben een tafelconcept wat uniek is. Alle tafels in alle maten en alle kleuren. Met een massief eiken tafelblad, dus kwaliteit op en top! U kunt hiervoor een kijkje nemen op onze nieuwe website www.intercomfort.nl, en in het echt bekijken in onze winkel.

Alle klanten krijgen bij aankoop een leuke attentie van ons cadeau! We leveren de meubelen zonder bezorgkosten bij u thuis af, door onze eigen bezorgers. Graag tot ziens bij Inter Comfort Meubelen in Delft.

Uit de krant

Afbeelding
Lezing over wonen voor senioren 26 mei, 11:26
Afbeelding
Demodag bij de Bouwhof 26 mei, 11:16
Afbeelding
Vierde Stationsstraat weer afgesloten voor auto's 26 mei, 10:24 2
Afbeelding
Zorgen over voortbestaan van Voorjaarskermis 26 mei, 09:24 5
Afbeelding
Avontuurlijk genieten bij Scouting Impeesa 25 mei, 09:11
Afbeelding
Teamwinnaars op stap met koets door Zoetermeer 24 mei, 09:41
Afbeelding
Gezellige high tea in de perenboomgaard 24 mei, 09:00
Afbeelding
Meiden DSO naar finale Haaglanden Cup 23 mei, 18:28