Teams met hardlopers, fietsers en ondersteuneners leggen ruim 500 km af om geld in te zamelen voor projecten voor mensen met kanker.
Teams met hardlopers, fietsers en ondersteuneners leggen ruim 500 km af om geld in te zamelen voor projecten voor mensen met kanker.

Steun de Roparun Collecte van Team 62 in Zoetermeer

Actueel 458 keer gelezen

Zoetermeer - In de week van 22 tot en met 27 april zal in Zoetermeer Team 62 van de Roparun langs de deuren gaan voor een belangrijke collecte. De Roparun, een jaarlijks terugkerend evenement, is meer dan alleen een hardloopwedstrijd. Het staat in het teken van hoop, liefde en steun voor mensen die getroffen zijn door kanker.

De Roparun is een non-stop estafetteloop van 18 tot en met 20 mei 2024 van meer dan 500 kilometer van Clastres (Frankrijk) naar Rotterdam. Teams bestaande uit hardlopers, fietsers en ondersteunend personeel leggen de meer dan 500 km af om geld in te zamelen voor projecten die het leven van mensen met kanker kunnen veraangenamen. Vanaf de start van de Roparun in 1992 heeft het evenement geld opgebracht voor diverse goede doelen gericht op palliatieve zorg, ondersteuning van patiënten en hun families, en wetenschappelijk onderzoek naar kanker.

Ook dit jaar zullen de leden van Team 62 zich inzetten om geld in te zamelen voor dit goede doel. De collecte in Zoetermeer is hier een onderdeel van. Door bij te dragen aan de collecte in de week van 22 tot en met 27 april kunnen inwoners van Zoetermeer hun steun tonen aan de Roparun en de mensen die erdoor worden geholpen. Als u de collectanten niet tegenkomt is het ook mogelijk om te doneren via lifelinerunners.nl/doneer/.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Huub Schreurs. De bijeenkomst werd afgesloten met een geanimeerde signeersessie. Foto: pr
Zoetermeerder Huub Schreurs presenteert boek over wegen naar sociale verandering 26 apr, 12:18
Het dementie vriendelijke pad is te herkennen aan blauwe Vergeet-mij-nietjes op de tegels. Foto: pr
Vergeet-mij-niet-pad Rokkeveen feestelijk geopend met bewoners Floriadehof en bezoekers Carpe Diem 26 apr, 11:31
In een gezellige sfeer schaakpartijtjes spelen. Foto: pr
Doe gezellig mee met Schaakclub InZet Palet Welzijn Rokkeveen 26 apr, 11:00
Op 25 mei en 26 mei heeft  The S(w)inging Company haar jubileumuitvoering in het CKC. Foto: Leon Koppenol
Viering 25 jaar The S(w)inging Company met uitvoering in CKC 26 apr, 10:42
The Five Guitars.
Jubileumtournee van The Five Great Guitars komt ook naar Zoetermeer 26 apr, 10:35
Het bevrijdingsconcert – dat overigens gratis toegankelijk is - richt zich met de muziek en dansen vooral op de oudere bezoekers, maar iedereen is welkom, ongeacht de leeftijd. Foto: HGOS
Bevrijdingsconcert Zoetermeer en Magisch Zoetermeer brengen de muziek van toen tot leven 25 apr, 13:00
In het HagaZiekenhuis is een menopauze poli waar de huisarts een verwijzing voor kan geven, maar je kunt ook terecht bij een zelfstandig werkende overgangsconsulente.
Informatieavonden over de overgang in HagaZiekenhuis Zoetermeer 25 apr, 12:47
Sigrid van den Berg van Sigrid Uitvaartbegeleiding – Jouw uitvaart, jouw wensen. Uw laatste afscheid, persoonlijk en met zorg vormgegeven. Foto: Babet Hogervorst
Ontdek Sigrid Uitvaartbegeleiding - Waar een afscheid een leven vertelt 25 apr, 12:36