Met de energie en passie die in de voorstelling zit, belooft het een opwindende en onvergetelijke voorstelling te worden. Foto: pr
Met de energie en passie die in de voorstelling zit, belooft het een opwindende en onvergetelijke voorstelling te worden. Foto: pr

Warm Water Jeugdtheater viert 25-jarig bestaan met Robin Hood de Musical die net iets anders is

Actueel 1.023 keer gelezen

Zoetermeer - In een bruisende viering van creativiteit en gemeenschap, markeert het Warm Water Jeugdtheater een mijlpaal van 25 jaar met een betoverende productie van ‘Robin Hood de Musical’. Dit keer met een boeiende twist: Robin Hood is een meisje! 

De voorstelling, gebracht door maar liefst 100 leerlingen verdeeld over twee groepen op het podium, weerspiegelt de diversiteit en het talent van de jeugd van vandaag.
Het Warm Water Jeugdtheater heeft sinds de oprichting in 1998 een onmisbare rol gespeeld in de culturele ontwikkeling van jongeren. Met zijn onvermoeibare inzet om jonge mensen een podium te bieden om hun passie voor theater te uiten, heeft het theater generaties lang geïnspireerd en geëngageerd.

Lees verder onder foto >

Foto: pr

De keuze om het klassieke verhaal van Robin Hood te herinterpreteren met een vrouwelijke hoofdrol weerspiegelt niet alleen de innovatieve benadering van het Warm Water Jeugdtheater, maar ook de nadruk op inclusiviteit en gelijkheid.
Met 100 leerlingen in de cast, variërend in de leeftijd van 6 tot 21 jaar, is de musical een viering van jeugdig talent in al zijn diversiteit. Van de jongste sterren die hun eerste stappen op het podium zetten tot de meer ervaren performers die hun vaardigheden hebben verfijnd door de jaren heen, de voorstelling belooft een meeslepende en inspirerende ervaring te worden voor zowel de cast als het publiek.

De repetities voor deze ambitieuze productie zijn in volle gang, waarbij de leerlingen onder leiding van vrijwilligers elke week weer verbazen.
De voorstellingen zullen plaatsvinden op 9 juni in het Stadstheater Zoetermeer. Voor meer informatie en kaartjes kunt u terecht op https://stadstheater.nl/voorstelling/robin-hood-de-musical/.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Afbeelding
Column Sebastiaan Smits: Geschiedenis 16 mei, 11:36
Begraafplaats Binnenweg waar algemene kindergraven als de termijn door nabestaanden niet wordt verlengd na 10 jaar worden geruimd. Foto Kees van Rongen
Familie boos over verwijderen van steen kindergraf Binnenweg 16 mei, 10:35 8
The Sprinter Singers tijdens de Nieuwjaarsvoorstelling.
Voorjaarsconcert door The Sprinter Singers 16 mei, 09:33
Bossenbuurt Meerzicht.
15,7 miljoen voor verduurzaming in de Bossenbuurt in Meerzicht 15 mei, 13:32
Programmeur Maartje van der Veen met het nieuwe programma van het Stadstheater. Foto: Fred Roland
Stadstheater is klaar voor een prachtig nieuw seizoen 15 mei, 10:56
Tijdens de Zero waste tour leer je hoe je de hoeveelheid afval kan verminderen.
Boodschappen doen met minder afval? 14 mei, 15:31
Jacky van der Veen met haar ouders en drie vriendinnen na de kroning tot Miss Elite Diversity 2024. Foto PR
Jacky gekroond tot Miss Elite Diversity 13 mei, 16:21 1
Afbeelding
FC Zoetermeer promoveert naar derde klasse 13 mei, 10:27