Lunch met zelfgeplukte kruiden uit de natuur
Actueel 547 keer gelezenZoetermeer - Proef het seizoen! Met de lente komt ook de natuur weer volop tot leven. Juist in deze tijd is het malse, jonge blad van de eetbare kruiden uit de wilde natuur zeer smakelijk en zit ook nog eens vol Vitamine C en andere belangrijke nutriënten. De vroege voorjaarsbloemen staan te stralen en geven onze gerechten een subtiele ‘touch’.
In deze Workshop neemt Winny je mee om verschillende eetbare Wilde Kruiden te ontdekken en te verzamelen. Aansluitend maak je onder leiding van Anja een heerlijke, puur plantaardige drie-gangen-lunch en maken we ook gebruik van biologische seizoensgroenten. Er staat een lentesoep op het menu. Natuurlijk maken we een pesto van Zevenblad en een heerlijke spread. Een verrassende lentesalade met kruiden en bloemen uit het veld en een dessert. Wij worden verwend met een Wilde Kruidenthee en lekkers en het is een feest om met elkaar aan tafel te genieten van de rijkdom van de aarde. We zijn te gast in de prachtige, groene oase, in de kas bij Buurttuin Zoete Aarde. Alleen de plek is al genieten!
Zondag 14 april van 10.15 - 13.30 uur in Buurttuin Zoete Aarde, Broekwegzijde 195. Kosten: Volwassenen € 55,- . Geïnteresseerde kinderen vanaf 8 jaar, onder begeleiding € 30,-. Maximaal 10 deelnemers. Voor info en aanmelden: Anja (Cooking for life): anja@cookingforlife.nl of Winny (Wilde Kruiden Wandeling): wildekruidenwandeling@gmail.com