De Rolstoelvierdaagse gaat op 27 mei weer van start. Foto: pr
De Rolstoelvierdaagse gaat op 27 mei weer van start. Foto: pr

Ook dit jaar wordt er weer gerold door Zoetermeer

Actueel 715 keer gelezen

Zoetermeer - Ook dit jaar wordt er weer gerold door Zoetermeer. Maakt u gebruik van een rolstoel of bent u slecht ter been? Sluit dan aan tijdens dit evenement. De Rolstoelvierdaagse is er van maandag 27 mei t/m donderdag 30 mei. 

Elk jaar is de Rolstoelvierdaagse een fantastisch evenement en een onvergetelijke wandeling. Vanaf verschillende locaties wordt er een wandeltocht van 2,5 tot 4 km gemaakt. Op donderdagavond wordt er afgesloten in het Stadshart van Zoetermeer, waarbij de burgemeester aanwezig zal zijn. Ook worden er, na afloop, kleine feestjes gevierd op de verschillende startlocaties. Voor mensen die geen gebruik maken van een rolstoel, maar wel slechter ter been zijn, is er ook de mogelijkheid om mee te doen. In overeenstemming met de organisatie, kan die week gebruik gemaakt worden van een leenrolstoel. Deelnemers sluiten bij de Rolstoelvierdaagse aan vanuit diverse verpleeghuislocaties en vanuit dienstcentrum Rokkeveen in de wijk. Er worden nog enthousiaste begeleiders gezocht voor alle deelnemers. Daarnaast zijn verkeersbegeleiders hard nodig op één of meerdere dagen.
Aanmelden via https://rolstoel4daagse-zoetermeer.nl, ook voor meer informatie, deelnemende locaties, starttijden en contactgegevens. Of mail naar rolstoelvierdaagse@paletwelzijn.nl.

De Rolstoelvierdaagse wordt georganiseerd door Palet Welzijn in samenwerking met WelThuis, de gemeente Zoetermeer, winkelcentrum Stadshart Zoetermeer en andere sponsors en fondsen, zoals Stichting Welzijn Senioren, Bladt Charity, Fonds 1818 en klein geluk FNO. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Het bevrijdingsconcert – dat overigens gratis toegankelijk is - richt zich met de muziek en dansen vooral op de oudere bezoekers, maar iedereen is welkom, ongeacht de leeftijd. Foto: HGOS
Bevrijdingsconcert Zoetermeer en Magisch Zoetermeer brengen de muziek van toen tot leven 25 apr, 13:00
In het HagaZiekenhuis is een menopauze poli waar de huisarts een verwijzing voor kan geven, maar je kunt ook terecht bij een zelfstandig werkende overgangsconsulente.
Informatieavonden over de overgang in HagaZiekenhuis Zoetermeer 25 apr, 12:47
Sigrid van den Berg van Sigrid Uitvaartbegeleiding – Jouw uitvaart, jouw wensen. Uw laatste afscheid, persoonlijk en met zorg vormgegeven. Foto: Babet Hogervorst
Ontdek Sigrid Uitvaartbegeleiding - Waar een afscheid een leven vertelt 25 apr, 12:36
Ochtendwandelen met de boswachter. Foto: Rob de Wind Fotografie-Filmproducties
Dauwtrappen in het Bentwoud met de boswachter 25 apr, 12:28 1
Taptoe in Zoetermeer. Foto: Gerard van Warmerdam
Verhuisbedrijf Henneken wordt hoofdsponsor van de Taptoe Zoetermeer 25 apr, 11:48
Zang- en acteertalent Sil van der Zwan in zijn studio achter de piano. Foto: André van der Wiel
15-jarig creatief talent Sil van der Zwan houdt alle opties open 25 apr, 11:04 2
De natuur beleven vanaf het water. Foto: pr
Natuur beleven in de polder met rondvaartboot De Meervaarder 25 apr, 10:50
Foto: Martijn Mastenbroek
Feestelijke opening Kabouterpad Balij 24 apr, 16:15 21