Doordeweeks zijn er voordelige Cineplus voorstellingen in de ochtend of de middag bij Kinepolis Zoetermeer. Met de speciale kortingsactie op broodjes of maaltijden van Family Zoetermeer maakt u er zelfs een compleet dag je uit van.
Doordeweeks zijn er voordelige Cineplus voorstellingen in de ochtend of de middag bij Kinepolis Zoetermeer. Met de speciale kortingsactie op broodjes of maaltijden van Family Zoetermeer maakt u er zelfs een compleet dag je uit van.

Voordelig naar de bioscoop tijdens de Cineplus voorstellingen van Kinepolis Zoetermeer

Actueel 658 keer gelezen

Zoetermeer – Doordeweeks moment genieten van een mooie film? Dat kan tijdens de Cineplus voorstellingen in de ochtend of de middag bij Kinepolis Zoetermeer. U wordt gastvrij ontvangen met koffie of thee met iets lekkers, waarna u in ruime, comfortabele stoelen geniet van een mooie film. Dit doet u tegen het lage Cineplus tarief, of extra voordelig met het Cineplus Drie Sterren ticket (verkrijgbaar aan de kassa van de bioscoop). Met de speciale kortingsactie op broodjes of maaltijden van Family Zoetermeer maakt u er zelfs een compleet dag je uit van.

De Cineplus voorstellingen bestaan inmiddels alweer veertien jaar en zijn sinds het begin een groot succes. “We merkten dat sommige mensen liever niet ’s avonds in het donker de bioscoop bezoeken”, vertelt Theatre Manager José Olrichs enthousiast. “Daarom zijn we begonnen met een keer per maand voorstellingen op donderdagmiddag. Dat liep al snel zo goed dat daar de extra vrijdagmatinee en later na de verbouwing in 2019 de ochtendvoorstellingen aan werden toegevoegd.

Tijdens de Cineplus voorstellingen zijn er meer medewerkers aanwezig om iedereen gastvrij te ontvangen, en te voorzien van koffie of thee – geserveerd in echt servies - met wat lekkers, beschikbaar gesteld door Jongerius Bakker. “Zij zijn al jaren onze partner en verzorgen altijd smakelijke dingen voor bij de koffie en thee.” Tijdens de inloop zijn er extra zitmogelijkheden om lekker bij te praten met andere bezoekers. Een mooie gelegenheid om nieuwe mensen te ontmoeten als u wat minder contacten in uw omgeving hebt. “We serveren de koffie of thee voor u uit, en lopen even mee naar de zaal als u dat wilt. Voor de voorstelling begint wordt de film met een praatje geïntroduceerd”. De filmvoorstellingen zijn qua serviceniveau en genre afgestemd op senioren, maar toegankelijk voor iedereen. “We vragen niet naar de leeftijd.”

De Cineplus voorstellingen zijn een keer per maand op donderdag en vrijdag. Voor de middagvoorstellingen begint de inloop om 13.00 uur en de voorstelling zelf om 14.00 uur, op de ochtenden is de inloop om 10.30 uur en begint de voorstelling om 11.00 uur. “De middagen lopen goed. De ochtenden zijn wat rustiger dus daar is nu nog volop ruimte.”

In een tijd waarin veel dingen duurder worden, ook bioscoopkaartjes, zijn de tickets voor Cineplus voorstellingen juist extra voordelig. “U betaalt 8,50 euro voor een voorstelling inclusief koffie of thee met iets lekkers. Met het voordelige Cineplus Drie Sterren Ticket bezoekt u zelfs drie voorstellingen voor 22,95 euro.” Het programma voor het komende half jaar tot aan de zomer is nu bekend en te vinden op de website en in het speciale boekje dat u mee kunt nemen bij Kinepolis. Medio mei/juni worden de films voor het najaar bekendgemaakt. De eerstvolgende voorstelling staat gepland op donderdag 14 en vrijdag 15 maart met de film Rocco & Sjuul.

Kinepolis Zoetermeer ligt centraal in het centrum van de stad en is gemakkelijk te bereiken met de auto, op de fiets of met het openbaar vervoer. Horecagelegenheid en buurman Family Zoetermeer heeft voor Cineplus bezoekers een speciale kortingsactie. “Op vertoon van uw bioscoopkaartje ontvangt u 15 procent korting op een broodje of een lekkere schotel. Zo maakt u van uw bioscoopbezoek ene compleet dagje uit.” Kijk voor meer informatie op: https://kinepolis.nl/cineplus/

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Wethouder ter Laak bij de heropening van de Mandelabrug. Foto: Archief/Gerard van Warmerdam
NS komt maar twee keer per uur in Zoetermeer 10 apr, 15:25 5
Noteer het in je agenda: 12 en 13 april in Zoetermeer en 19 en 20 april in Alphen aan den Rijn. Mis het niet!
Kom gratis en vrijblijvend proeffietsen op de Inruil- en Opstapdagen bij Atlas Fietsen 10 apr, 15:23
Karin van der Lee en Bas ter Burg. Foto: Gerard van Warmerdam
Ouderen worden getrakteerd op kunst en koffie 10 apr, 12:34 1
Afbeelding
Vacature: Magazijntopper gezocht! 10 apr, 11:21
vlnr Harir, Willa, Elena, Linn, Roos, Liza, Jasmin, Anouk en coach Jeroen.
De meiden van ZOVOC zijn kampioen geworden 9 apr, 16:59
Hardlopen tijdens Ronde van Driemanspolder. Foto: Gerard van Warmerdam
Ronde van de Driemanspolder voor het Maja Anjohuis 9 apr, 16:57
Docent Ed la Croix en enkele studenten van Praktijkcollege Zoetermeer voor de winkel Made@school. Foto Kees van Rongen
Praktijkervaring studenten in Made@school 9 apr, 16:15 1
 Kinepolis gaat Back to Black op woensdag 17 april!
Win nu 2 vrijkaarten voor de "Première Night: Back to Black" 9 apr, 13:45 1