Op de voorgrond het speeltuintje dat deel uit maakt van het padelplaza
Op de voorgrond het speeltuintje dat deel uit maakt van het padelplaza

Opening nieuw Padel-plaza van ALTV

Actueel 890 keer gelezen

Zoetermeer - Afgelopen wintermaanden is er hard gewerkt in het Vernedepark bij de tennis en padelclub ALTV. Twee splinternieuwe padelbanen, een oefenmuur, een schitterend miniveld en een zeer fraaie speeltuin, samen het ALTV padel-plaza vormend, zijn daarvan het resultaat. 

Niet alleen speelt de club hiermee in op de nog steeds groeiende behoefte tot het spelen van padel, maar geeft de club ook gehoor aan de uitdrukkelijke wens van de jeugdcommissie om de faciliteiten voor de jeugd verder te optimaliseren. Met ruim 130 tennissende kinderen is ALTV de verenging met de meeste jeugd in Zoetermeer. Dankzij het padel-plaza kunnen die zich nu ook vermaken, zelfs als alle banen zijn bezet. Komende zaterdag 1 april is iedereen welkom bij de club. Niet alleen om te kijken hoe het aangezicht van ALTV is vernieuwd maar vooral om ALTV zelf te ervaren. ALTV houdt zaterdag zijn opendag en opent dan officieel het padel-plaza. Een handeling die wordt verricht door de wethouder van sport Ronald Weerwag. De wethouder zal behalve het gebruikelijk lintje doorknippen ook zijn padelkwaliteiten aan Zoetermeer tonen. Daarna zullen een viertal padelspelers, behorend tot de nationale top een demonstratiepartij verzorgen. Veder kan er door iedereen worden getennist en kan er kennis worden gemaakt met de padelsport.

Het programma van de Opendag loopt van 10 tot 16 uur ziet er als volgt uit:

Vanaf 10 uur is iedereen welkom voor een drankje en om mee te doen met alle tennis-en padelactiviteiten.
Om 12.00 uur opent wethouder Ronald Weerwag het ALTV padelplaza
Om 13.00 uur is er een demonstratiepartij padel van de Nederlandse top en laten onze tennis competitiespelers zien wat zij in hun mars hebben
Om 14.00 is er het traditionele ouder-kind evenement. Een ouder en een jonger lid van één familie nemen het op tegen een andere familie. Altijd een evenement dat garant staat voor veel plezier.

Vanaf 10.00 uur is dus iedereen van harte welkom bij ALTV. De dresscode is sportkleding en rackets zijn bij de club aanwezig. En mocht zaterdag echt niet uitkomen dan bent u ook welkom op vrijdagavond 31 maart voor een drankje in het ook al opgeknapte clubhuis om toch even kennis te maken. Door de werkzaamheden van de gemeente aan de vorige maand gesprongen waterleiding is de toegangsweg tot de club voorlopig afAgesloten. Er kan geparkeerd worden bij op het parkeerterrein bij 2B-Home en de jeu de bouleclub aan de Dr. J.W. Palthelaan 103. Vanaf daar is het een korte wandeling van enkele minuten door het park. Met de fiets is ALTV goed te bereiken.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Afbeelding
Ben jij die professionele ZZP-er die wij zoeken? Meld je aan bij De Borstelman! 23 uur geleden
Ed Boutkan, Inge Groen in 't Woudt (midden) en Karin van der Lee. Foto: Gerard van Warmerdam
Cheque voor Op de koffie bij Franx 1 mei, 20:51
Feesten op 5 mei. Foto: Roy Poots
Feest op drie plekken tijdens Bevrijdingsdag 1 mei, 18:52
Super Trouper brengt een tribute aan ABBA tijdens Vijverpop.
Tributebands schitteren bij Vijverpop 1 mei, 15:50
Road Runners Zoetermeer, Sportief Wandelgroep Zoetermeer en alle betrokken vrijwilligers kijken ernaar uit om alle hardlopers en wandelaars weer te ontvangen op zondag 29 september.
Start inschrijving Geuzenloop & Wandelen op 1 mei 1 mei, 15:48 1
Bewoners, familie, zorgmedewerkers en vrijwilligers van Floriadehof lopen het Vergeet-mij-niet-pad naar winkelcentrum Rokkeveen. Foto Kees van Rongen
Vergeet-mij-niet-pad in Rokkeveen in gebruik 1 mei, 15:44
Afbeelding
Ben jij die professionele ZZP-er die wij zoeken? Meld je aan bij De Borstelman! 1 mei, 07:16
Vrijwilligers helpen met huiswerk maken.
Kansengelijkheid door studieplekken bij Piëzo 30 apr, 13:18