Het vorige dictee
Het vorige dictee

Laatste plekken voor het dictee

Actueel 514 keer gelezen

ZOETERMEER - Taalliefhebbers kunnen de potloden scherpen want op zaterdag 25 maart houden de Lionsclub De Meerbloem en Soetermare samen het Groot Zoetermeers Dictee. Vandaag is de laatste dag om in te schrijven. 

Het dictee wordt gehouden voor het goede doel. Dat is dit keer Stichting Leergeld. De Zoetermeerse Stichting gaat met het geld dat wordt opgehaald Squla abonnementen afsluiten waarmee kinderen thuis op een leuke manier hun schoolwerk kunnen oefenen.

Het evenement wordt voor de derde keer gehouden. Dit jaar is het Alfrink College de gastschool. De docenten van het Alfrink College schrijven het dictee.mOmdat burgemeester Bezuijen verhinderd is, is oud-burgemeester Charlie Aptroot bereid gevonden om het dictee voor te lezen. De presentatie is in handen van René van Geffen en Hans Ouwerkerk. Stadsdichter Robbert Roos sluit het dictee af met een gedicht.

Het Groot Zoetermeers Dictee is zaterdag 25 maart van 15.00 tot 19.00 uur. Publiek is welkom om te komen kijken. Er is ook een loterij waarbij  mooie prijzen te winnen zijn. Bovendien zorgen de Lionsclubs Soetermare en De Meerbloem voor lekkere hapjes en drankjes. 

Aanmelden en informatie via de website: www.grootzoetermeersdictee.nl.

Uit de krant

Afbeelding
Onderwijs in de natuur 6 jun., 10:36
Afbeelding
Prijsuitreiking Rondje Meerpolder 6 jun., 10:20
Afbeelding
“18-jarigen weet niet wat ze moeten regelen" 6 jun., 09:06
Afbeelding
Bobby is het Dier van de Week 5 jun., 15:33
Afbeelding
Herkenningspunt Escher op Zoetermeerse fietsroute 5 jun., 15:26
Afbeelding
Staf FC Zoetermeer is compleet 5 jun., 13:53
Afbeelding
Jubilarissen gehuldigd tijdens het Voorjaarsconcert 5 jun., 12:56
Afbeelding
Geslaagde 'Zoet op zaterdag' 5 jun., 12:07