Afbeelding

MVO Café in Stadstheater

Actueel 611 keer gelezen

Inmiddels zijn er door de Stichting MVO Zoetermeer alweer 3 succesvolle MVO Cafés georganiseerd. We mogen ons verheugen in toenemende belangstelling van zowel ondernemers, politici als maatschappelijke instellingen- en organisaties. Met zijn allen maken we Zoetermeer een beetje mooier.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is meer dan een momentopname. Het is meer dan je alleen maar bezighouden met verplichte duurzaamheidswetgeving. Het vergt juist visie voor de toekomst. Als ondernemer is het van het grootste belang je zaken, ook financieel, op orde te hebben en te houden. Hoe bereid ik me voor op de toekomst, is het hebben van geld op de bank nog wel de grootste zekerheid? Hoe zorg ik ervoor dat ik het later ook financieel ga redden, hoe bouw ik als DGA, zelfstandige- of particulier reserves op? Hoe beleg ik mijn kapitaal in lijn met mijn waarden? 

Martijn Schoonhoven van Yield.inc - Earn Impact Change komt daar op ons volgende MVO Café het een en ander over vertellen.

Investeerders voor de toekomst

De wereld verandert razendsnel en jouw geld speelt daarin een belangrijke rol. Investeer je in oplossingen of problemen? De wereld van gisteren of de wereld van morgen? En hoe weet je of beleggingsoplossingen bij jou passen?

Wij hopen dat we jullie de 23e maart 2023 tussen 17.15 en 19.15 mogen verwelkomen. Je kunt je via email opgeven info@mvoz.nl

Aangezien de ruimte in het Stadstheater voor onze bijeenkomst al in gebruik is geweest, starten wij een kwartiertje later dan gebruikelijk, om een en ander goed voor te kunnen bereiden.

Aan de bijeenkomst zijn geen kosten verbonden en wij bieden u een drankje en hapje aan.

Uit de krant

Afbeelding
Orkest Kunst en Vriendschap speelt bij Festival Historisch Zoetermeer 22 sep., 15:34
Afbeelding
Meersterschoenmaker Tico repareert schoenen voor slachtoffers van aardbeving in Marokko 22 sep., 14:36 4
Afbeelding
Ontdekken, proeven, genieten en beleven bij Landwinkel Sonneveld! Ondernemer in Beeld 22 sep., 14:34
Afbeelding
Dijkgraaf Parketvision bestaat 5 jaar 22 sep., 13:20
Afbeelding
Nieuwe Vredespaal in Dobbepark met dezelfde boodschap, maar in meer verschillende talen 22 sep., 13:14
Afbeelding
Skippy Pepijn bedankt iedereen voor geweldige feestweek 22 sep., 13:07
Afbeelding
Leer alles over imago, uitstraling en invloed door kleding 22 sep., 12:07
Afbeelding
Zoetermeers Vierkleuren Dak staat in de top vijf dakenprojecten 22 sep., 11:34