Leerlingen komen in actie.
Leerlingen komen in actie.

Actie voor Syrië en Turkije

Actueel 488 keer gelezen

Zoetermeer - Leerlingen en personeel van het Alfrink College voerden afgelopen woensdag 22 februari actie voor de slachtoffers van de aardbevingen in Syrië en Turkije.

De hele dag stond in het teken van het ophalen van zoveel mogelijk geld dat gedoneerd kon worden. Zo hingen overal in de school QR codes en werd er eten verkocht door het UNESCO team van het Alfrink College. 

Het Alfrink is een UNESCO school en maakt zo onderdeel uit van een netwerk van scholen wereldwijd die de standpunten van de Verenigde Naties uitdragen. Ook ouders werden opgeroepen te doneren. Aan het einde van de dag werd een cheque van 1000 euro door Ceylin Dural en Ugur Arslan namens de ondernemersvereniging Zoetermeer in ontvangst genomen. Zij hebben een actie gestart waarbij onder andere generatoren en tenten naar het rampgebied gestuurd konden worden. 

Bij het in ontvangst nemen van de cheque leverde Ugur Arslan een mooie speech af aan de leerlingen van het UNESCO team van het Alfrink College waarin hij bewondering voor ze uitsprak.

Uit de krant

Afbeelding
Lezing over wonen voor senioren 26 mei, 11:26
Afbeelding
Demodag bij de Bouwhof 26 mei, 11:16
Afbeelding
Vierde Stationsstraat weer afgesloten voor auto's 26 mei, 10:24 2
Afbeelding
Zorgen over voortbestaan van Voorjaarskermis 26 mei, 09:24 5
Afbeelding
Avontuurlijk genieten bij Scouting Impeesa 25 mei, 09:11
Afbeelding
Teamwinnaars op stap met koets door Zoetermeer 24 mei, 09:41
Afbeelding
Gezellige high tea in de perenboomgaard 24 mei, 09:00
Afbeelding
Meiden DSO naar finale Haaglanden Cup 23 mei, 18:28