Het Phoenix Ensemble
Het Phoenix Ensemble

Gluren bij de buren

Actueel 1.037 keer gelezen

Zoetermeer - Op zondag 5 februari treden 39 verschillende podiumkunstenaars op in huiskamers van alle soorten en maten, verspreid over alle wijken van Zoetermeer. Bezoekers kunnen vanaf nu hun programma uitstippelen via glurenbijdeburen.nl/programma/Zoetermeer. 

Elk optreden duurt een half uur en elke act wordt drie keer uitgevoerd. Bezoekers kunnen van optreden naar optreden hobbelen, en de fanatiekeling kan zo zelfs zeven verschillende optredens bijwonen. 

Alle optredens zijn te bezoeken op basis van vrijwillige bijdrage en reserveren is niet nodig. Bezoekers kunnen op de website een persoonlijke route samenstellen om te printen of te delen met vrienden, familie en buren. 

Er is van alles te beleven. Zo treedt het Phoenix Ensemble op bij Tuingezel aan de Voorweg, speelt Koko Cherry bij TV Seghwaert en is Rondje Gezelligheid bij het CKC te bekijken. Dit is slechts een greep uit het uitgebreide programma.

Gluren bij de Buren Zoetermeer wordt georganiseerd door Stichting de Bühne in samenwerking met Netwerk Zoetermeer en CKC.

Gluren bij de buren is zondag 5 februari 2023 van 12:00 - 17:00 uur. Entree: vrijwillige bijdrage. Reserveren is niet nodig.
www.glurenbijdeburen.nl

Uit de krant