Lintje voor Rene van Rooijen uit handen van burgemeester Van der Stadt van Lansingerland. Foto: Sybinne Straver
Lintje voor Rene van Rooijen uit handen van burgemeester Van der Stadt van Lansingerland. Foto: Sybinne Straver Sybrinne Straver

Koninklijke onderscheiding voor de heer Van Rooijen

Actueel 555 keer gelezenZoetermeer - De heer R. (Rene) van Rooijen uit Zoetermeer ontving zaterdagavond 28 januari 2023 een Koninklijke onderscheiding uit handen van de burgemeester van Lansingerland.

De benoeming tot Lid in de Orde-Nassau kreeg de heer Van Rooijen voor zijn lange en vrijwillige inzet voor diverse verenigingen en stichtingen, waaronder Muziekvereniging Concordia in Bergschenhoek, Muziekvereniging Kunst en Vriendschap uit Zoetermeer én de Stichting Zuid-Holland Fanfare Orkest.

De heer Van Rooijen woont in Zoetermeer, maar omdat zijn verdiensten grotendeels plaatsvinden in Lansingerland reikte Pieter van de Stadt, de burgemeester van Lansingerland, de Koninklijke onderscheiding uit. Sinds 1980 zet de heer Van Rooijen zich in voor diverse verenigingen en stichtingen. Niet alleen voor de Muziekvereniging Concordia uit Bergschenhoek, waar hij sinds 2012 actief is als bestuurslid en nu de voorzitter is. De heer Van Rooijen is ook actief geweest bij de Muziekvereniging Kunst en Vriendschap in Zoetermeer én hij was voorzitter van de Stichting Zuid-Holland Fanfare Orkest in Bergschenhoek.

Zijne Majesteit de Koning heeft de heer Van Rooijen benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. De uitreiking vond plaats tijdens de Cultuurproeverij van Muziekvereniging Concordia in Bergschenhoek.

Uit de krant

Afbeelding
“18-jarigen weet niet wat ze moeten regelen" 6 jun., 09:06
Afbeelding
Bobby is het Dier van de Week 5 jun., 15:33
Afbeelding
Herkenningspunt Escher op Zoetermeerse fietsroute 5 jun., 15:26
Afbeelding
Staf FC Zoetermeer is compleet 5 jun., 13:53
Afbeelding
Jubilarissen gehuldigd tijdens het Voorjaarsconcert 5 jun., 12:56
Afbeelding
Geslaagde 'Zoet op zaterdag' 5 jun., 12:07
Afbeelding
Natuur onder de loep 3 jun., 09:31
Afbeelding
Ontdek Jouw Droomcarrière met De Ultieme Lokale Vacaturekrant 2 jun., 21:38