Indy zoekt een baas die met haar wil werken.
Indy zoekt een baas die met haar wil werken.

Mechelse herder Indy is Dier van de week

Actueel 329 keer gelezen

Zoetermeer - Deze week vraagt Dierentehuis Zoetermeer uw aandacht voor de Mechelse herder Indy. Indy is een teefje van 2 jaar oud.

Indy is een echte werkhond dat betekent dat ze het liefst de hele dag wil samenwerken met haar baasje. Voor haar is het niet voldoende om te wandelen in het park, naast de fiets mee rennen e.d. Een werkhond zoals Indy heeft ook geestelijke uitdagingen nodig om haar energie kwijt te kunnen. Om echt vermoeid te raken is het belangrijk dat er intensief met haar getraind wordt en dat ze moet nadenken. Voorbeelden hiervan zijn: moeilijke puzzels oplossen, speuren of een andere tak van honden sport.

Het Dierentehuis is voor Indy op zoek naar een baas met tijd en ervaring met werkhonden, die haar de juiste begeleiding kan geven. Wanneer ze niet de juiste begeleiding krijgt zal ze probleemgedrag laten zien. Ze kan mee in de auto, alleen thuisblijven een paar uurtjes na gewenning. Heeft u interesse in Indy stuur dan een mail waarin u beschrijft wat uw gezinssituatie is, hoeveel tijd u heeft voor de hond, hoelang zij alleen zou moeten zijn, wat uw ervaring met werkhonden is, enz. enz. De mail kunt u sturen naar info@dierentehuiszoetermeer.nl

Uit de krant