Eerste sessie van de Voetbalacademy
Eerste sessie van de Voetbalacademy

FC Zoetermeer Voetbal Academy

Actueel 448 keer gelezen

Zoetermeer - FC Zoetermeer Voetbal Academy is 22 januari officiëel begonnen. 

Onder leiding van Robbert Versteegh samen met zijn assistenten Reno Smulders en Sorush Amini ging de Voetbal Academy werd het startsein gegeven.
Het was een mooi begin van een cyclus van 8 intensieve trainingen die gestart werd met een toespraak door Robbert in de middencirkel waarna de trainging werd aangevangen. In drie verschillende groepen werd na de warming-up de training voortgezet. De drie trainers hadden allen een eigen speciale trainingsvorm uitgezet en de groepen rouleerden zodat ze alle spelers een keer voorbij zagen komen. Daarna werden de spelers opnieuw ingedeeld in twee groepen voor nog meer oefeningen. Het motto van de Voetbal Academy is groei en succes door spelbeleving waarbij het individuele talent centraal staat. Hierdoor kan iedere speler of speelster op zijn eigen niveau aan zijn of haar talent werken. Na een uur en 15 minuten kwam de 1e trainingssessie ten einde en mochten alle deelnemers het door de Voetbal Academy beschikbaar gestelde fruit pakken en meenemen, want gezond eten hoort ook bij talentontwikkeling!

Is je interesse gewekt en wil je meer weten over de Voetbal Academy, neem dan een kijkje op de website van FC Zoetermeer.

Uit de krant