Café Max tijdens de opening
Café Max tijdens de opening Gerard van Warmerdam

Seniorencollege ‘Recht voor zijn raap’

Actueel 577 keer gelezen

 

Zoetermeer - In Café MAX wordt vrijdag 20 januari om 10.00 uur het tweede seniorencollege over rechten gehouden. Café MAX is gevestigd in de bibliotheek Forum Zoetermeer. 

In deze bijeenkomst ‘Recht voor zijn raap’, vertelt Selene van Ee alles over de kamertjes op het binnenhof. Wat gebeurt er in die kamertjes en hoe werkt het allemaal? Selene vertelt er boeiend over. Helemaal in deze woelige tijden is het interessant om te weten hoe het nou met de rechten zit. Een interessant college over een boeiend onderwerp.

De seniorencolleges bestaan uit een reeks van vier colleges. Ieder college heeft een eigen Onderwerp binnen het thema ‘Rechten’.
In de maanden januari en februari komen diverse onderwerpen aan bod, zoals: ‘de kamertjes op het Binnenhof’, ‘een reclameblok tijdens het journaal’, ‘Levenslang geëist tegen verdachte van moord’.

Waar en wanneer

Lijkt het u leuk om bij deze bijeenkomst aanwezig te zijn, meldt u aan of kom spontaan. Deelname is gratis inclusief een kopje koffie of thee. 6 januari, 20 januari, 3 februari, 24 februari van 10.00 tot 11.00 uur bij Café MAX, Forum Zoetermeer, Stadhuisplein 1.

Meer informatie bij h.dekkers@cafemax.nu of 06-42256820

Uit de krant