Afbeelding

Verkoopbijeenkomst HeemAvenue

Actueel 903 keer gelezen

In de jonge wijk Oosterheem realiseert Van der Kooy Vastgoed langs de Aletta Jacobslaan en Hugo de Grootlaan in twee fases project HeemAvenue. Het project bestaat uit een aantrekkelijke mix van eengezinswoningen, koop- en huurappartementen met een moderne architectuur, gesitueerd rondom een tweetal hofjes.

De koopappartementen blijken in de smaak te vallen; eind vorig jaar gingen de appartementen in gebouw Hugo (fase 1) in verkoop en binnen een maand is al meer dan de helft van de appartementen verkocht. Als vervolg op het succes van de appartementen in gebouw Hugo (fase 1), wordt op zaterdag 21 januari de verkoopbijeenkomst gehouden van de koopappartementen in gebouw Aletta (fase 2). Tijdens deze bijeenkomst kunt u zich tegelijkertijd laten informeren over enkele eengezinswoningen die nog te koop staan.

“De koopappartementen in gebouw Aletta zijn beschikbaar vanaf circa € 380.000,00 vrij op naam, variëren in grootte van 76 mÇ tot 112 mÇ en hebben allemaal minimaal 3 kamers”, vertelt Thijmen Cornelissen van Van der Kooy Vastgoed. “De grootsteappartementen beschikken over 4 kamers.

De appartementen bevinden zich in een kleinschalig complex met een moderne architectuur. Raamkozijnen van plafond tot vloer zorgen voor bijzonder veel lichtinval. Vanuit de woonkamer heeft u vrij toegang tot uw balkon of loggia. Zo heeft u straks een mooi uitzicht over de omgeving.” En er zijn nog meer voordelen. “Ieder appartement wordt luxe opgeleverd met onder andere standaard een Bruynzeel keuken met inbouwapparatuur van Siemens, een volledige uitgeruste badkamer en toilet.”

“De woningen zijn gasloos en zeer energiezuinig, beschikken over een ruime privé-berging op de begane grond en één of twee eigen parkeerplaatsen op het eigen terrein”, vult Thijmen aan. “De parkeerplaats(en) en berging zijn bij de prijs inbegrepen. De bodemwarmtepomp, die uw eigendom is, zorgt voor een aangenaam binnenklimaat en kan ook koelen via de vloer in de zomer.”

De woningen liggen centraal in Zoetermeer, op loopafstand van het openbaar vervoer en fietsafstand van het wijkwinkelcentrum waar u terecht kunt voor uw dagelijkse boodschappen. Er is ook een gezondheidscentrum, kapper en gezellige horecagelegenheden. In de buurt bevinden zich verschillende vormen basisonderwijs. Als u de stad liever even achter u wilt laten dan bent u in slechts een paar minuten midden in het groene Bentwoud of bij natuur- en recreatiegebied Noord Aa waar u heerlijk kunt ontspannen in de natuur.

Tijdens de verkoopbijeenkomst zijn de projectontwikkelaar, de hypotheekadviseur van de Rabobank en verkoopmakelaar van DE Makelaars aanwezig om u een nadere toelichting te geven en uw vragen te beantwoorden. Ook zijn er gedetailleerde tekeningen en artist impressions aanwezig om u een goed beeld te geven van het totale project, uw toekomstige appartement of woning en de omgeving.

Kunt u niet wachten tot de verkoopbijeenkomst?

Op de projectwebsite www.heemavenue.nl/appartementen vindt u meer informatie en de woningzoeker waarmee u de indeling van de verschillende woningen kunt bekijken en een handige tool waarmee u uw energiebesparing kunt berekenen. 

De bijeenkomst wordt gehouden van 10.00 uur tot 12.00 uur. U hoeft zich niet aan te melden en kunt gewoon vrij binnenlopen. Adres verkoopbijeenkomst Van Waay Interieurs Verbreepark 27, 2731 BR Benthuizen

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Het Ebony Ensemble. Foto: Richard Jetten
Doek valt voor Ebony Ensemble na schrappen subsidie 24 apr, 13:50 2
Het festival RRRollend wordt een culinair festijn met een groot aantal foodtrucks.
Festival met foodtrucks op park Palenstein 23 apr, 11:11
Lopen bij de 3Plassenloop
Doe mee aan de 3Plassenloop 23 apr, 11:00
Deze act behoort tot een van de bekendste YouTube groepen van Nederland.
Bankzitters bij Live at the Lake 23 apr, 10:51
 Luca van Wijk, Rens Vijverberg en Denzel Haaring.
Prijzen voor judoka's van Yotosama 22 apr, 16:51
Chazzy Green
Saxofonist Chazzy Green bij Fascinating Jazz 22 apr, 12:58
Winnaars van de Young Music Talent. Foto: Chris Lans
Jonge musici strijden om prijzen Young Music Talent 22 apr, 12:39
 Pestbosje Geerweg / Geerpolder. Foto: Bert Pol
Gerief- en pestbosjes Natuur onder de Loep 22 apr, 12:21 1