Deelnemers ontvangen hun certificaat
Deelnemers ontvangen hun certificaat

Werkzoekenden van de JobGroup hielden hun eindpitch

Actueel 521 keer gelezen

Zoetermeer - Afgelopen week was de afronding van een JobGroep voor werkzoekenden. Vier van zeven deelnemers haalden de eindstreep en presenteerden zich deze week met hun pitch in het Forum. 

Ontdek wie je bent daar gaat het om bij de JobGroup. Een JobGroup helpt je een stap dichter bij een baan die echt bij je past en meer inzicht in jezelf te krijgen.
Deze werkzoekenden volgden de JobGroup onder leiding van twee enthousiaste `JobGroupleiders Mariëlla en Chrystal. In zeven bijeenkomsten gingen ze samen met andere werkzoekenden intensief aan de slag met ‘waar liggen kansen en waarin zit iemands unieke kracht’ en natuurlijk het belang om jezelf goed te presenteren tijdens een sollicitatie. ‘Hoe overtuig jij de werkgever dat jij de geschikte kandidaat voor de functie bent’. Het presenteren met een pitch aan de aanwezige toeschouwers, waaronder bestuurslid Jan Waaijer, ging de kandidaten goed af! Ze zetten zich stuk voor stuk krachtig neer. Waarna ze van de aanwezigen tips en tops kregen, die voor hen zeer waardevol zijn in hun sollicitatie proces.

Alle deelnemers ontvingen hun certificaat en een klimop plantje wat symbool staat voor groei, vasthoudendheid en diversiteit. 

“De trainers hebben ons geïnspireerd, het is fijn om in een groep te zitten met steun en herkenning” vertellen de deelnemers na afloop van de training.

Ben je ook op zoek naar een baan en kan je hulp gebruiken? En wil je meer weten over een JobGroup?Neem dan contact op via de mail info@jobhulpmaatje.nl of via app 06 4157 2157. 

Uit de krant