Zend een werk in voor New Town Kunstprijs
Zend een werk in voor New Town Kunstprijs

Inzendtermijn voor de New Town Kunstprijs Zoetermeer is verlengd

Actueel 563 keer gelezen

Zoetermeer - In 2022 is in Zoetermeer gevierd dat de nieuwe stad 60 jaar jong is. Zoetermeer is een New Town die 60 jaar bestaat. Na verschillende lezingen, wandelingen, een congres en een symposium kan iedereen de jarige stad feliciteren door mee te doen aan de NTKZ, de New Town Kunstprijs Zoetermeer.

De inleverdatum van jouw werk is verplaatst van 11 januari naar 31 januari 2023. Je kunt dus nog kans maken op een prijs.

Wat kun je inleveren via de website van ArchitectuurPuntZoetermeer? Een tekening, een schilderij, een beeld, een dans(je), lied, muziekstuk, gedicht of … vul het in. Het gaat om jouw creatieve cadeau aan de zestig jaar jonge stad én over de vraag: Is Zoetermeer voor jou de plek? En waarom?

Meer informatie over deelnemen aan de Kunstprijs vind je op de websites Zoetermeerisdeplek.nl en Architectuurpuntzoetermeer.nl .

Grijp deze kans om iets moois te maken en daar ook een leuke prijs mee te winnen. Kunstenaar Tobias Becker Hoff ontwerpt de Awards.
De prijzen worden uitgereikt aan de makers van de kunstwerken op donderdagavond 23 februari in het CKC door burgemeester Michel Bezuijen. Deze avond wordt ook de Kunst en Cultuurprijs Zoetermeer editie 2022 uitgereikt.

Uit de krant