Maak een foto tijdens de Geuzenwalk
Maak een foto tijdens de Geuzenwalk

Inschrijven voor de GeuzenInstaWalk

Actueel 17 keer gelezen

Zoetermeer - De online voorinschrijving voor de vierde editie van de GeuzenInstaWalk gaat op 1 augustus beginnen. 

Deze sportieve uitdaging is inmiddels een vast onderdeel van de Geuzendag Zoetermeer. De GeuzenInstaWalk is een sportieve wandeling voor mensen met een passie voor fotografie en Instagram. Je hoeft geen geoefende wandelaar te zijn of verstand te hebben van fotografie. Een professionele camera is ook niet nodig. Met een smartphone kunnen er ook mooie foto’s gemaakt worden. De route dit jaar is verrassend en laat Zoetermeer op een originele en inspirerende manier zien. Aan de InstaWalk is een fotowedstrijd verbonden. De drie mooiste/origineelste foto´s krijgen een prijs die beschikbaar wordt gesteld door Foto Linthout. Er kunnen slechts 30 deelnemers worden ingeschreven.

Geuzenfietstochten
De voorinschrijving voor de Geuzenfietstochten is inmiddels gestart.
TVZ ´77 is volop in voorbereiding met het uitzetten van de parkoersen. Er zijn routes van 25, 34, 50 en 75 km. De toertocht voor een familierit(je) kan op zowel een gewone fiets als een E-bike worden afgelegd. De 75 km. tocht is vooral geschikt voor de sportieve rijders. Alle routes gaan door een mooi stukje Midden Nederland.
De Mountainbiketocht begint op het prachtige opgeknapte parkoers van TVZ ´77. De route wordt vervolgd in de mooie polder tussen Zoetermeer en Leiden. Hier zijn verrassende passages.
Het technische parkoers is ook geschikt voor jeugd en minder getrainde bikers.
De MTB start vanuit het clubhuis van TVZ ´77, Buytenparklaan 9b te Zoetermeer. De route is ook vanaf het CKC gepijld. De route van de Graveltocht wordt op het laatste moment definitief uitgezet. Eén ding is zeker, er ligt veel gravel op het parkoers.
Ondanks de mogelijkheid om online vooraf in te schrijven kan er ook op de dag zelf worden ingeschreven. Het is wel zo makkelijk om het startbewijs vooraf te krijgen.

De GeuzenInstaWalk en Geuzenfietstochten zijn onderdelen van de Geuzendag Zoetermeer. Behalve de Instawalk en de fietstochten worden op 25 september ook de volgende sport- en spelactiviteiten georganiseerd: Geuzenwandeltocht, Geuzenspelen en de Geuzenloop Zoetermeer.

Het Streekblad is mediapartner van de Geuzendag Zoetermeer. Het blad doet in de aanloop naar-, tijdens en na het evenement uitgebreid verslag.
Voor alle informatie en inschrijven: www.geuzendag.nl

Uit de krant

Uit de krant