Paulus zoekt een nieuw thuis.
Paulus zoekt een nieuw thuis.

Paulus wil graag knuffelen en kroelen

Actueel 13 keer gelezen

Zoetermeer - Het Dierentehuis Zoetermeer vraagt deze week aandacht voor de kat Paulus die een nieuw thuis zoekt. Wie heeft voor deze lieverd een plekje en een gouden mandje.

Paulus werd bij het Dierentehuis gebracht omdat hij thuis nogal boos was. De eerste dagen in het Dierentehuis was hij ook boos en hebben de medewerkers hem met rust gelaten. Na een aantal dagen nam zijn boosheid wat af en kreeg hij door dat kroelen en knuffelen met mensen eigenlijk best leuk en fijn is. Zo werd er een band opgebouwd en gaf Paulus aan wanneer het genoeg was. Paulus is 1 jaar en 9 maanden oud, een gecastreerde jongen voorzien van een chip, de benodigde vaccinaties en volledig ontwormd en ontvlooid. Paulus is alleen een balkon gewend. Hij was het enige huisdier dus zijn omgang met honden of andere katten is niet bekend. Oudere kinderen zijn geen probleem.
Nieuwsgierig naar Paulus? Kom dan gezellig langs om kennis te maken met deze jongeman. Dierentehuis Zoetermeer is geopend van maandag t/m vrijdag van 13:30 uur tot 16:30 uur. En op zaterdag van 11:00 uur tot 16:00 uur.

Uit de krant

Uit de krant