Gezellig spelen in Hof van Seghwaert
Gezellig spelen in Hof van Seghwaert

Kindermiddag in de Hof van Seghwaert

Actueel 224 keer gelezen

Zoetermeer - In het Hof van Seghwaert wordt zondagmiddag 7 augustus weer een kinderspeelmiddag gehouden . 

Het is lekker vakantie, lekker buiten spelen. En het is ook zomer. Er groeit van alles. Ook bloemen natuurlijk. Kijk maar eens om je heen. Het thema van deze middag is daarom ‘bloemen’. De middag is voor kinderen van ca. 3 tot 8 jaar. Er wordt gestart met de Boekfiets, er is een kinderworkshop en er kan natuurlijk lekker gespeeld worden. En het zwerfboekenstation staat klaar.

Er wordt om 14 uur begonnen met het voorlezen. De middag duurt tot ongeveer 15.30 uur. Trek kleren en schoenen of laarzen aan die vies mogen worden. De workshop is vrij toegankelijk voor alle kinderen en wordt gegeven door vrijwilligers.

De Hof van Seghwaert is een perenboomgaard midden in de wijk Seghwaert. Er is een speciale plek voor kinderen waar je fijn kan spelen met de waterpomp en de modderkeuken. Klim eens in de uitkijktoren, loop over het blote voeten pad of verstop je in de geheime hut. Ook zijn er dieren in de boomgaard zoals kippen en konijnen.

Meer informatie vind je op www.hofvanseghwaert.nl en op onze Facebookpagina en Instagrampagina. De perenboomgaard ligt achter Gaardedreef 169, 2723 AZ Zoetermeer. Bereikbaar met Randstadrail halte Seghwaert.

Uit de krant

Uit de krant