Restaurantavond bij inZet
Restaurantavond bij inZet

Restaurantavond bij inZet voor en door wijkbewoners

Actueel 259 keer gelezen

Zoetermeer - In je eentje eten is niet gezellig! Dat vinden de vrijwilligers en bewoners in Buytenwegh ook en daarom houden zij elke woensdagavond een restaurantavond.

Een vaste groep vrijwilligers van Stichting Piëzo, regelmatig aangevuld met nieuwe vrijwilligers en stagiaires, bedenkt elke week een lekker gerecht, doet de boodschappen en duikt de keuken in. Met mooie tafelkleden, kaarsjes en een bloemetje toveren zij vervolgens de aula aan de César Franckrode om in een heus restaurant waar de buurtbewoners gastvrij ontvangen en bediend worden. De grote opkomst elke week maakt duidelijk dat de buurtbewoners deze avond zeer waarderen. Het eten is lekker, de sfeer is gezellig en er is alle gelegenheid om een praatje te maken met elkaar.
Wil je de sfeer en het eten zelf ook eens komen proeven? Dan kan; ook bewoners buiten de wijk Buytenwegh zijn welkom.
Woensdagavond 18:00 tot 19:30 uur aan de César Franckrode 64. Kosten 4 euro per persoon voor een hoofdgerecht, dessert en kopje koffie/thee na. Betalen via de ZoetermeerPas is ook mogelijk. In verband met de voorbereiding is vooraf aanmelden noodzakelijk. Aanmelden kan aan de balie van de locatie, telefonisch via 079-8887474 of via de mail milou@stichtingpiezo.nl

Uit de krant

Uit de krant