Deborah Makkus en Marjo Milo bij hun werk.
Deborah Makkus en Marjo Milo bij hun werk.

Open ateliers Marja Milo en Debora Makkus

Actueel 196 keer gelezen

Zoetermeer - Kunstenaars Debora Makkus en Marja Milo open zaterdag 25 juni de deuren van hun atelier aan de Dorpsstraat 99a voor publiek. 

U bent van harte welkom om tussen 13.00 tot 17.00 uur te komen kijken bij deze professionele kunstenaars.
Op deze middag laat Marja Milo haar laatste werken zien. Ook kan zij u informeren over haar lessen en de gratis proefles ‘kennismaken met olieverf’. In deze gratis proefles (inclusief materiaal) laat zij u op een eenvoudige manier ervaren hoe het is om met olieverf te schilderen. U kunt zich aanmelden voor een proefles ‘kennismaken met olieverf’ tijdens uw bezoek of contact opnemen via de website www.marjamilo.nl. Er is plaats voor max. 5 deelnemers.

In het atelier van Debora Makkus zijn nieuwe grote en kleine realistische schilderijen te zien, met een lichtinval die is geïnspireerd door de Oude Meesters. Zij bouwt haar schilderijen op uit 40 à 50 laagjes (semi)transparante acrylverf, wat een levendig kleureffect geeft. Debora exposeert regelmatig in musea en won (internationale) awards met haar werk. Op haar website www.deboramakkus.nl vindt u al haar stillevens en portretten.

De ingang van beide ateliers bevindt zich aan de Dorpsstraat 99a, in de hoek achteraan het terras met de lange traptreden van Lunchcafé de Zoetelaar.

Uit de krant