In training voor de Geuzenloop
In training voor de Geuzenloop

Road Runners houden hardloopclinic Geuzenloop

Actueel 493 keer gelezen

Zoetermeer - In aanloop naar de 18e Geuzenloop Zoetermeer op 25 september houdt Road Runners Zoetermeer (RRZ) een 9-daagse hardloopclinic.

De clinic is bedoeld voor ervaren en minder ervaren lopers die zich willen voorbereiden voor de 10 km. van Van As & Oviron makelaars & taxateurs of de 21,1km. van Praxis Zoetermeer. Voor deelname is een basisconditie van minimaal een half- respectievelijk een uur hardlopen vereist. Er wordt getraind onder leiding van Atletiekunie gecertificeerde trainers en is er persoonlijke aandacht en begeleiding. 

De start van de clinic is op zaterdag 24 juli om 9.15 uur vanuit het clubhuis van de RRZ aan Het Lange Land 14 bij de Noord-Aa plas. De andere data zijn te vinden op de website. Iedere clinic duurt ongeveer 1,5 uur. Het clubhuis beschikt over kleedruimten, douches en is er de mogelijkheid voor sportmassage.
De hardloopclinic kost slechts € 55,-. Dit bedrag is inclusief een startnummer voor de Geuzenloop Zoetermeer en deelname aan de 3Plassenloop in juli en augustus. Kun je een keer niet meedoen dan is dat niet erg. Je krijgt een schema met wekelijkse trainingen en begeleiding op afstand.

Inschrijving
Maximaal 20 deelnemers kunnen worden ingeschreven. Schrijf je vooraf in via de website, zie Nieuwsbericht “Inschrijving hardloopclinic”.

De individuele- en Team inschrijving voor het evenement loopt goed. Ook dit jaar wordt er veel ingeschreven voor beide Geusjeslopen en de halve marathon. De online voorinschrijving duurt tot en met 11 september. Daarna is er een (duurdere) online na inschrijving.
Let op: voor alle afstanden zijn er maximale aantallen startbewijzen beschikbaar, vol = vol.

De Geuzenloop Zoetermeer is een onderdeel van de Geuzendag Zoetermeer. Behalve hardlopen worden op 25 september de volgende sport- en spelactiviteiten georganiseerd: Geuzenwandeltocht, Geuzenspelen, Geuzenfiets/mountainbike/cyclocrosstochten en de GeuzenInstawalk.

Het Streekblad is mediapartner van de Geuzendag Zoetermeer. Het blad doet in de aanloop naar-, tijdens en na het evenement uitgebreid verslag.

Voor alle informatie en inschrijven kunt u terecht op de website: www.geuzendag.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Het bevrijdingsconcert – dat overigens gratis toegankelijk is - richt zich met de muziek en dansen vooral op de oudere bezoekers, maar iedereen is welkom, ongeacht de leeftijd. Foto: HGOS
Bevrijdingsconcert Zoetermeer en Magisch Zoetermeer brengen de muziek van toen tot leven 25 apr, 13:00
In het HagaZiekenhuis is een menopauze poli waar de huisarts een verwijzing voor kan geven, maar je kunt ook terecht bij een zelfstandig werkende overgangsconsulente.
Informatieavonden over de overgang in HagaZiekenhuis Zoetermeer 25 apr, 12:47
Sigrid van den Berg van Sigrid Uitvaartbegeleiding – Jouw uitvaart, jouw wensen. Uw laatste afscheid, persoonlijk en met zorg vormgegeven. Foto: Babet Hogervorst
Ontdek Sigrid Uitvaartbegeleiding - Waar een afscheid een leven vertelt 25 apr, 12:36
Ochtendwandelen met de boswachter. Foto: Rob de Wind Fotografie-Filmproducties
Dauwtrappen in het Bentwoud met de boswachter 25 apr, 12:28 1
Taptoe in Zoetermeer. Foto: Gerard van Warmerdam
Verhuisbedrijf Henneken wordt hoofdsponsor van de Taptoe Zoetermeer 25 apr, 11:48
Zang- en acteertalent Sil van der Zwan in zijn studio achter de piano. Foto: André van der Wiel
15-jarig creatief talent Sil van der Zwan houdt alle opties open 25 apr, 11:04 2
De natuur beleven vanaf het water. Foto: pr
Natuur beleven in de polder met rondvaartboot De Meervaarder 25 apr, 10:50
Foto: Martijn Mastenbroek
Feestelijke opening Kabouterpad Balij 24 apr, 16:15 21