Stringcaster. Foto: Robert van Driesten
Stringcaster. Foto: Robert van Driesten Robert van Driesten

Zoetermeer Blues Festival

Actueel 499 keer gelezen

Zoetermeer - Op 3, 4 en 5 juni zal het, na twee jaar pauze, weer helemaal los gaan in Zoetermeer! Geniet deze dagen van de blues-sfeer op dit veelzijdige muziek-evenement. 

Dit is alweer de 28ste editie van het jaarlijkse gratis Zoetermeer Blues Festival! Dit jaar staan er maar liefst 29 acts op het programma.
Voor wie lekker van band naar band wil zwerven is er op vrijdag 3 juni de zogenaamde ‘pub tour’. De hele avond kunt u terecht bij meerdere horecagelegenheden in de Dorpsstraat, Leidsewallen en in het Stadshart. Op zaterdag 4 juni kan men van 13.00 tot 23.50 spectaculaire live-acts verwachten op twee grote podia, tegenover elkaar opgesteld, op het Nicolaasplein! Als de band op het ene podium klaar is, start meteen de band op. Naast de traditionele bluesbands, zijn in deze editie ook een bekende tribute-band en een spectaculaire party-band opgenomen. Later op de avond is er (na het podiumprogramma) bij ‘1892 eten en drinken’ én ‘café Lautrec’ ook nog een ‘after party’ te beleven tot in de late uurtjes.
Op zondag 5 juni van 13.00 tot 20.00 biedt het Nicolaasplein het podium aan de ‘Local Heroes’.

Uit de krant

Uit de krant