Het pand van de Schietsportvereniging
Het pand van de Schietsportvereniging

Open dag bij Schietsportvereniging

Actueel 395 keer gelezen

Zoetermeer - De Schietsportvereniging zet op Tweede Pinksterdag, maandag 6 juni, haar deuren open tijdens de jaarlijkse open dag. De vrijwilligers staan op de open dag klaar om u te laten zien wat hen bezig houdt. Namelijk de schietsport.

U bent vanaf 12 uur tot 17 uur welkom om eens te komen kijken in onze accommodatie aan de Voorweg in Zoetermeer. Op de schietbanen zijn leden actief bezig met hun sport en worden er demonstraties gegeven van de verschillende disciplines. In de verenigingshuiskamer vindt u een overzicht van de door ons gebruikte sportattributen en kunt u onder het genot van een kopje koffie napraten. Ook informatie over het lidmaatschap en wat er van u als potentieel sportschutter wordt verwacht is hier te vinden.

Natuurlijk is er ook de gelegenheid om zelf eventjes te proberen dat perfecte schot te lossen. Wij reserveren speciaal voor u een aantal schietbanen. Waar, onder deskundige begeleiding en vanaf 14 jaar, met een luchtgeweer zelf kan worden ervaren wat ons als sportschutters nu zo bezighoudt. U vindt ons aan de Voorweg 54 A (2713 RX) te Zoetermeer. Zoekt u meer informatie over ons, een routebeschrijving of over de mogelijkheid om eens langs te komen op een andere dag? Dan kunt u terecht op de website: www.schietverenigingzoetermeer.nl of bel 079-3514140 (Ma-, do-, vrijdagavond van 19:00 tot 22:30)

Uit de krant

Uit de krant