Veeel foodtrucks zullen de lekkerste maaltijden bereiden.
Veeel foodtrucks zullen de lekkerste maaltijden bereiden.

Met Pinksteren naar het foodtruckfestival

Actueel 858 keer gelezen

Zoetermeer - Borrelplanken, proeverijtjes en volop keuze bij de foodtrucks. Schminken, de Wijnclub en de Cocktailbar. Diverse live muziek optredens en lekker genieten met vrienden. Dit zijn zomaar een aantal ingrediënten van het driedaagse HOPPAAA! foodtruckfestival. 

Tijdens het Pinkster weekend 4 tot en met 6 juni strijkt het foodtruck festival neer bij de Silverdome in Zoetermeer. Elke dag van 12.00 tot 21.00 uur.
Van Italiaanse pizza’s en ijs, tot borrelplanken en proeverijtjes: alle deelnemende trucks staan te trappelen om de meest heerlijke gerechten te bereiden. Zoals Duitse worsten, Griekse gyros of Surinaamse roti. Liever voor een traditioneel portie ambachtelijke gebakken friet, een smoothie speciaal of een borrelplank vol met kleine hapjes om te delen? De asaté en de aardappels op een stokkie zijn ook zeker aan te raden. Vegan aanbod is ook aanwezig op dit laagdrempelige festival. Het is voor de kleine kids, de fanatieke fijnproevers en voor de beste Bourgondische levensgenieters uit Zoetermeer en omstreken.

Wijnclub 
Nieuw op het festival is de Wijnclub! Laat je smakelijk verleiden en ervaar onze wijnen welke je meenemen op een zinderende en smakelijke wijnreis. In de Wijnclub staan de pinot grigio, verdejo, grüner veltliner, montepulciano en prosecco’s van onder andere Salentein te wachten.
Bij de huisbar serveert men naast de frisdranken en bier van de tap ook speciaal bieren, Slush Puppy en zomerse sangria met vers fruit.
De creatieve kids kunnen zich dit weekend melden bij de KinderCrea truck. Deze truck reist mee met evenementenorganisatie Bruisend, de organisatie van de 17 HOPPAAA! festivals. Je kunt je hier laten schminken van prinses tot piraat en van vlinder tot draak. Ook voor glitter tattoos, hairfeathers en workshops voor kids kun je hier terecht.

Live muziek
Het festival kenmerkt zich door aangename decibellen en live muziek. Bekende luisterliedjes, klassieke meezingers en herkenbare hits uit de 70’s, 80’s en 90’s creëren het ‘Oh Ja’ moment op het food festival waar jij je ongedwongen thuis voelt.
Neem je vrienden mee, spreek af met je collega’s en nodig je buren uit. Iedereen is welkom en neem plaats op het grootste terras van Zoetermeer!
Toegang is gratis net zoals alle optredens. Contact: https://bruisend.nu/ en bruisendevenementen@gmail.com of https://www.facebook.com/bruisendorganiseert/events/?ref=page_internal.

Uit de krant

Uit de krant