Medewerkers ONC doen mee aan Alpe d'HuZes
Medewerkers ONC doen mee aan Alpe d'HuZes

ONC gaat de Alpe d’Huez op voor KWF

Actueel 814 keer gelezen

Zoetermeer - Tien medewerkers van Oranje Nassau College (ONC) Parkdreef doen mee aan Alpe d’HuZes 2022. Op 2 juni beklimmen zij fietsend, hardlopend of wandelend zo vaak mogelijk de Alpe d’Huez om geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding. 

In 2020 heeft het ONC al ruim 27.000 euro opgehaald voor KWF, onder andere met het Glazen Huis, de kerstmarkt en het werven van sponsors. Leerlingen van A’humTV, de digitale schoolkrant, zullen live verslag doen. Karin Schoenmaker is docent op ONC Parkdreef en één van de deelnemers: “Het was lange tijd onzeker of Alpe d’HuZes dit jaar wel door kon gaan. Toen we eenmaal groen licht kregen, zijn we flink gaan trainen. We moeten wel fit zijn om die berg op te komen.” De dag van de beklimming, 2 juni, heeft het ONC benoemd tot Goede Doelen Dag. ONC Parkdreef is persoonlijk zeer betrokken bij dit goede doel. “De school heeft collega’s en leerlingen verloren aan kanker”, vertelt Schoenmaker. “En ook privé heeft bijna iedereen in zijn of haar omgeving wel met kanker te maken gehad. Met dit event kunnen we ons steentje bijdragen om de ziekte de wereld uit te helpen. Want opgeven is geen optie.”
Wilt u ONC Parkdreef steunen met de actie voor het KWF? Doneren kan via: http://www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/ONC-Parkdreef.

Uit de krant

Afbeelding
Lezing over wonen voor senioren 26 mei, 11:26
Afbeelding
Demodag bij de Bouwhof 26 mei, 11:16
Afbeelding
Vierde Stationsstraat weer afgesloten voor auto's 26 mei, 10:24 2
Afbeelding
Zorgen over voortbestaan van Voorjaarskermis 26 mei, 09:24 5
Afbeelding
Avontuurlijk genieten bij Scouting Impeesa 25 mei, 09:11
Afbeelding
Teamwinnaars op stap met koets door Zoetermeer 24 mei, 09:41
Afbeelding
Gezellige high tea in de perenboomgaard 24 mei, 09:00
Afbeelding
Meiden DSO naar finale Haaglanden Cup 23 mei, 18:28