Big Daddy Wilson
Big Daddy Wilson

Onvervalste blues in Poppodium Boerderij

Actueel 385 keer gelezen

Zoetermeer - Op zaterdag 21 mei treedt Big Daddy Wilson op in de Boerderij. Deze gerespecteerde bluesman uit North Carolina staat garant voor onvervalste blues. Het support wordt verzorgd door de nieuwe Nederlandse band Crossroad Trail.

‘Blues is de root, al het andere is de vrucht’, volgens Big Daddy Wilson. Zijn laatste album Hard Time Blues is een weerspiegeling van de tijd waarin we nu leven en alle zorgen die het leven met zich meebrengt; ziekte, armoede, onrecht en andere ontberingen. Het omarmt ook de verschillende stijlen van Big Daddy Wilson: blues, soul, R&B, country en gospel. Het album kwam tot stand met behulp van producer Glenn Scott en Big Daddy’s vriend Eric Bibb.
Het support Crossroad Trail is een Nederlandse band met gerenommeerde muzikanten. Zij maken contemporary blues gemixt met pop en rock met stevige gitaren. Ze zijn geïnspireerd door onder andere Beth Hart, Samantha Fish en Eric Clapton. Hun voornamelijk eigen geschreven muziek kenmerkt zich door rake ritmes, verrassende melodieën en catchy riffs; een beetje van de old skool, een beetje van de new skool.

Zaterdag 21 mei 2022
Voor meer info en kaartjes ga je naar poppodiumboerderij.nl

Uit de krant