LEO Club Zoetermeer
LEO Club Zoetermeer

LEO’s houden Pubquiz voor goede doel

Actueel 377 keer gelezen

Zoetemeer - LEO Club Zoetermeer houdt jaarlijks een Pubquiz voor het goede doel. Dit jaar is Stichting Jarige Job het goede doel waarvoor geld wordt ingezameld.

De LEO Club bestaat uit een groep enthousiaste vrijwilligers tussen 18 en 35 jaar die zich inzetten voor lokale goede doelen in en rond Zoetermeer. 

Tijdens deze avond strijden teams in verschillende quizrondes tegen elkaar om hun algemene kennis te testen. Uiteraard zijn er voor de winnende teams leuke prijzen te winnen. 

In Nederland zijn er ieder jaar weer kinderen die hun verjaardag niet kunnen vieren, omdat er thuis geen geld voor is. Stichting Jarige Job helpt deze kinderen door het geven van een verjaardagsbox t.w.v. €35,-. Hierin zit alles wat nodig is voor een echte verjaardag, thuis én op school. De totale opbrengst van de Pubquiz gaat dit jaar naar Stichting Jarige Job.
Wie wil dat nou niet? Een gezellige avond met een competitief tintje en hierdoor krijgen kinderen de mogelijkheid om hun verjaardag vieren zoals iedereen dat zou willen.
Locatie: 1892 Eten & Drinken, Dorpsstraat 74-A. Aanvang: 20:00. Kosten: €45,- per team (4 of 5 pers.) Durf jij de strijd aan te gaan? Zoek je teamgenoten bij elkaar en meld je aan via de website: www.leoclubzoetermeer.nl/pubquiz 

Uit de krant