Dennis Harteveld in actie
Dennis Harteveld in actie

SVO Buytenpark zoekt eerste keeper

Actueel 782 keer gelezen

Zoetermeer - Dennis Harteveld, eerste elftalkeeper van zaterdag 4e klasser SVO Buytenpark, maakt de overstap van SVO Buytenpark naar Be Fair uit Waddinxveen. 

Voor de 25-jarige onomstreden sluitpost van de Zoetermeerders was de overstap naar de dorpsclub zeker geen makkelijke keuze. Bij SVO Buytenpark heeft Harteveld het prima naar zijn zin en speelt hij met een fantastische groep, maar het dichterbij huis voetballen (Harteveld woont sinds kort in Waddinxveen) en de geboorte van zijn dochter een aantal maanden geleden gaf voor hem de doorslag in het maken van zijn keuze. Met het vertrek van Harteveld is SVO Buytenpark inmiddels actief op zoek naar een nieuwe keeper voor het 1e elftal. De ambitie van de club is om ook het nieuwe seizoen zeker een rol van betekenis te gaan spelen. Ook een 1e elftalkeeper die er bovenuit springt hoort hier zeker bij. Ook zal de club binnenkort een nieuwe hoofdtrainer presenteren die aansluit bij deze ambities.

Ook aanvoerder Bas Koolmees is uitgesproken in zijn ambities: “Het aankomende seizoen komt er weer een zaterdag vijfde klasse en zijn we met SVO Buytenpark in de vierde klasse, we gaan ons natuurlijk handhaven, niet meer actief in de laagste standaardklasse op zaterdag. Voor potentiële nieuwe spelers kan het dus interessant zijn om ook bij ons in de selectie te komen voetballen. Bovendien gaan veel clubs horizontaal over van het zondag naar het zaterdagvoetbal. Het zaterdagvoetbal en ook de 4e klasse wordt dus steeds sterker en leuker om in te voetballen.”

Koolmees vervolgt zijn betoog: “Als we met SVO Buytenpark in deze versterkte vierde klasse een zekere rol van betekenis willen gaan spelen moeten er buiten een nieuwe keeper toch ook zeker wat veldspelers bij die kwalitatief de concurrentie aan willen gaan. Ik heb ook zeker de overtuiging dat dit gaat lukken. De randvoorwaarden bij de club zijn fantastisch geregeld. Zo hebben we een prima accommodatie, een nieuwe kantine en spelen we onze trainingen en thuiswedstrijden op een schitterend kunstgrasveld. Hierbij hebben we een fantastische en gezellige groep die na de trainingen en wedstrijden altijd wel even blijft hangen voor een hapje en drankje en natuurlijk het kijken van de Europacupwedstrijden.’’

Selectiespelers, zowel keepers als veldspelers, die enthousiast zijn om in het nieuwe seizoen 2022-2023 voor de selectie van SVO Buytenpark te willen voetballen, kunnen zich melden bij aanvoerder Bas Koolmees via 06-43975284. Een kennismaking of proeftraining op dinsdag en/of donderdag behoort zeker tot de mogelijkheden.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Het Ebony Ensemble. Foto: Richard Jetten
Doek valt voor Ebony Ensemble na schrappen subsidie 24 apr, 13:50 2
Het festival RRRollend wordt een culinair festijn met een groot aantal foodtrucks.
Festival met foodtrucks op park Palenstein 23 apr, 11:11
Lopen bij de 3Plassenloop
Doe mee aan de 3Plassenloop 23 apr, 11:00
Deze act behoort tot een van de bekendste YouTube groepen van Nederland.
Bankzitters bij Live at the Lake 23 apr, 10:51
 Luca van Wijk, Rens Vijverberg en Denzel Haaring.
Prijzen voor judoka's van Yotosama 22 apr, 16:51
Chazzy Green
Saxofonist Chazzy Green bij Fascinating Jazz 22 apr, 12:58
Winnaars van de Young Music Talent. Foto: Chris Lans
Jonge musici strijden om prijzen Young Music Talent 22 apr, 12:39
 Pestbosje Geerweg / Geerpolder. Foto: Bert Pol
Gerief- en pestbosjes Natuur onder de Loep 22 apr, 12:21 1