Yentl en De Boer kijken ernaar uit om in het Stadstheater op te treden.
Yentl en De Boer kijken ernaar uit om in het Stadstheater op te treden.

Muzikaal cabaret van Yentl en de Boer

Actueel 270 keer gelezen

Zoetermeer - Het muzikale cabaretduo bestaande uit Yentl Schieman en Christine de boer komt na lang wachten met de voorstelling De Kampvuursessies naar het Stadstheater. Samen met twee fantastische muzikanten, een heleboel instrumenten en een stapel hout zorgen zij op 11 mei voor een ontspannen woensdagavond.

Yentl en de Boer staat bekend als het nieuwe muzikale, absurdistische cabaretduo van Nederland. De cabaretières wonnen twee keer de Annie M.G. Schmidtprijs voor het beste theaterlied van het seizoen en worden geprezen voor hun kraakheldere samenzang, sterke teksten en bizarre fantasie. In De Kampvuursessies laten zij bij een kampvuurtje hun nieuwe liedjes horen, die ongetwijfeld mooi en grappig zijn. Het is wel nep-vuur natuurlijk, want het blijft theater.
Voor theaterrestaurant STAGE kitchen & café zetten Yentl en Christine al eerder hun favoriete gerechten op de menukaart als gast-chef-koks. Deze kaart staat vol met heerlijke gerechten, waaronder de Boeuf Bourguignon: een klassieke Franse runderstoofschotel. Maak de theateravond daarom helemaal compleet met een diner voorafgaand aan de voorstelling. Voor slechts € 29,95 kun je genieten van een voor-, hoofd- en nagerecht naar keuze.
Wo 11 mei 2022 € 28,00 | 20:15 uur. www.stadstheater.nl

Uit de krant