De uitreiking van de cheque aan Stichting Biezonder
De uitreiking van de cheque aan Stichting Biezonder

Cheque Koningsontbijt voor Stichting Biezonder

Actueel 307 keer gelezen

Zoetermeer - Het Koningsontbijt van Lionsclub Soetermare is een succes geworden. Honderden mensen kwamen ‘s ochtends op het Stadhuisplein ontbijten. Dit resulteerde in een  cheque van 3000 euro voor Stichting Biezonder.

Sylvia Wijdieks van Stichting Biezonder is erg blij. Het geld wordt goed besteed voor kinderen die in het ziekenhuis liggen. De stichting verzorgt bijvoorbeeld cadeaupakketjes maar ook een kerstontbijt of prinsessenmiddag zijn activiteiten van Biezonder.
Soetermare-presidente Verolique Jacobs kijkt met een goed gevoel terug. “Het was enorm fijn dat het weer kon. De betrokkenheid binnen onze club is erg groot. Alle leden doen altijd mee op Koningsdag. En ook hebben we met elkaar de ontbijtpakketjes ingepakt bij de Sligro”, vertelt ze. Lions Soetermare kan voor het Koningsontbijt altijd rekenen op veel sponsoren. De Sligro sponsort de ontbijttasjes, Douwe Egberts verzorgt koffie en thee, de horeca-ondernemers stellen hun terrassen beschikbaar en TPM heeft de kaarten gedrukt.
Dit jaar waren er ook prijzen te winnen. Tien mensen die mooi verkleed waren gekomen mochten ter plekke mee in de koets van Stalhouderij Hanemaaijer, Shirley Paiga won een high tea en onder de donateurs werd een overnachting in BB de Vlaming verloot. Die werd gewonnen door Rita van Dijk.

Uit de krant