Genieten voor het hele gezin.
Genieten voor het hele gezin.

Sfeer proeven bij het Food-Family-Fun weekend

Actueel 288 keer gelezen

Zoetermeer -  In het weekend van 7 en 8 mei is het tijd voor Food, Family en Fun! Op deze dagen zullen er enkele foodtrucks tussen de springkussens staan. 

Beide dagen zijn gasten welkom vanaf 12.00 uur tot 20.30 om te genieten van gezellige muziek, verschillende attracties en natuurlijk een hapje en een drankje. 

Aansluitend aan het Spring Spektakel Festival zal het Food-Family-Fun weekend plaatsvinden. Tijdens dit weekend zullen de leukste springkussens blijven staan en komen de foodtrucks erbij. De hele familie kan genieten van onder andere hamburgers, churros en gezellige muziek.
Voor de kinderen zijn er genoeg springtoestellen om zich de hele dag op te vermaken. Ouders/begeleiders gratis Het Spring Spektakel is een initiatief in samenwerking met Gaaf Verhuur en SilverDome en het grootste indoor springkussen evenement dat wordt gehouden in Zuid Holland.
Dit jaar is de derde indoor editie bij SilverDome Zoetermeer. De tickets voor kinderen van 1 t/m jaar 12 zijn voor slechts €7,50 verkrijgbaar. Kinderen t/m 1 jaar en ouders/begeleiders zijn in het weekend gratis. Tickets zijn online te bestellen of aan de deur verkrijgbaar.

Uit de krant