De gedecoreerden met burgemeester Bezuijen. Foto: Fred Roland.
De gedecoreerden met burgemeester Bezuijen. Foto: Fred Roland. Fred Roland

Lintjesregen in Zoetermeer

Actueel 586 keer gelezen

Zoetermeer - Dinsdag regende het weer lintjes in Zoetermeer. 16 Zoetermeerders kregen een onderscheiding uit handen van de burgemeester. De Minister van Defensie reikte tevens vandaag een Koninklijke onderscheiding uit aan een inwoner uit Zoetermeer.

Lid in de Orde van Oranje-Nassau
Namens Zijne Majesteit de Koning mocht burgemeester Bezuijen vijftien Zoetermeerders benoemen tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. De heer F. Bakker voor zijn meer dan vijfentwintig jaar vrijwillige inzet voor onder meer de Gereformeerde kerk Vrijgemaakt, Het Kompas en het Interlevensbeschouwelijk Overleg Zoetermeer (ILOZ) en haar voorgangers. De heer Bakker stond in 2017 aan de wieg van JobHulpMaatje. De heer J. de Boer voor zowel tafeltennisvereniging Taverzo als voetbalvereniging FC Zoetermeer. De heer A.O. Westerhof voor zijn werk voor de Pelgrimskerk en muziekvereniging Harpe Davids. De heer H.W. Bretveld voor zijn werk voor de vereniging van aqaruimliefhebbers PaluZee. Mevrouw E.W. Christen-Stol is één van de oprichters van Stichting Piëzo. Ook is zij actief bij Middin en Wijk en Agent Samen. Mevrouw G. Cusell-Hennipman voor onder andere als diaken, gastvrouw en coördinator van tal van activiteiten bij de protestantse wijkgemeente De Oase. Mevrouw S.S. Gangapersadsing-Malahe voor haar zeer actieve vrijwillige inzet voor de Hindoestaanse gemeenschap in Zoetermeer. Mevrouw T. Greve voor de Mixed Hockey Club Zoetermeer en het Bijna Thuis Huis, het Hospice Zoetermeer en het project ‘Steun bij verlies’ van Humanitas Zoetermeer. Mevrouw B. Hapke-de Geus voor de Unie van Vrijwilligers. De heer G.L.M. Kamphuis voor gastdocent kunstzinnige vorming. De heer G.W.M. Maas voor Diong en de Stichting Georganiseerde eerstelijnszorg Zoetermeer. De heer P.A. Ong-Alok en mevrouw M.J. Ong-Alok-Roemampoek voor het Zoetermeerse Kerkgenootschap de Zevende-dags Adventisten. De heer M.C.F. Vermeulen voor de Heilige Nicolaasparochie en de jaarlijkse herdenking van de MH17-ramp bij de watertoren in Zoetermeer. De heer Vermeulen behoort daarnaast tot de vrijwilligers én bestuursleden van het eerste uur van de in 2012 opgerichte Stichting Present Zoetermeer. De heer A.A.P. Groenewegen voor de paardensport. In het bijzonder voor de (hand)draverijsport.
Ridder in de Orde van Oranje-Nassau
De heer J. de Ruiter is benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau voor de Raad voor Ondernemend Zoetermeer, de ledenraad van de Rabobank Vlietstreek-Zoetermeer én het Historisch Genootschap Oud Soetermeer. De heer R.J. den Hollander is benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau met de zwaarden. Deze Koninklijke onderscheiding ontving de heer Den Hollander voor zijn langdurige en betekenisvolle inzet voor het Commando Landstrijdkrachten en het Korps Nationale Reserve.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Afbeelding
Gluren bij de Buren is nog op zoek naar enkele gezellige huiskamers 1 dec., 14:38
Afbeelding
Expositie over Meccano bij de Historische Kring Benthuizen 1 dec., 14:26
Afbeelding
Forse verhoging Stedin van gas- en elektriciteitstarieven met 7,40 euro per maand 1 dec., 13:25 5
Afbeelding
Eerstejaarsleerlingen van het ONC Parkdreef presenteren hun zelf ontworpen spellen 1 dec., 12:14
Afbeelding
Chapeaubeeldje voor vrijwilliger van De Balijhoeve Jan Doesburg 1 dec., 11:00
Afbeelding
Zoetermeerse apotheken trekken weer aan de bel: medicijnvoorziening voor patiënten loopt mogelijk gevaar 1 dec., 08:58
Afbeelding
Inwoners leggen veelzijdigheid van herfstachtig Zoetermeer fraai vast 30 nov., 14:42
Afbeelding
Kerstconcert van zusjes Maria en Anuschka Pedano bij de Regenboog 30 nov., 13:51