Het Zoetermeers Mannenkoor
Het Zoetermeers Mannenkoor

Zoetermeers Mannenkoor zingt voor Oekraïne

Actueel 633 keer gelezen

Zoetermeer - Het Zoetermeers Mannenkoor geeft zaterdag 7 mei om 14.00 uur een benefietconcert waarvan de opbrengst is bestemd voor hulp aan Oekraïne. 

Het concert zal worden gehouden in de Oosterkerk aan het Oosterheemplein 320 en duurt tot 15.15 uur. De toegang is gratis, maar daar staat tegenover dat er bij het verlaten van de kerk een geldinzameling zal worden gehouden. Ook tijdelijke inwoners van onze stad, afkomstig uit Oekraïne worden van harte uitgenodigd te komen luisteren. Om de gasten te verrassen heeft het koor het Oekraïens volkslied vierstemmig ingestudeerd. Verder wordt een heel afwisselend en goed in het gehoor liggend programma gepresenteerd met o.a. Nearer my God; Morning has broken; Stay with me till the morning; Sailing; Avond van Boudewijn de Groot; Hallelujah van Leonard Cohen; Take me home; You never walk alone en Auld Lang Syne (met publiek!). Het is verstandig om op tijd aanwezig te zijn om te voorkomen dat u geen plekje meer kunt vinden. Een bijzonder detail is dat het koor voor het eerst optreedt in zijn nieuwe koorkostuum.
Voor nadere inlichtingen: Voorzitter Koos van Herk, tel. 0793422992 of Fien Meiresonne, bestuurslid communicatie, tel 0793417179.

Uit de krant