Afbeelding

Verschillende vacatures bij Inducar

Actueel 260 keer gelezen

VACATURE - Inducar is een vooraanstaand bedrijf met een rijke historie op het gebied van spuiten en schadeherstel aan zwaar vervoer en industriële objecten, zoals trucks, bussen, shovels en hoogwerkers. Ook keuken, boten en bijvoorbeeld scooters worden door Inducar gespoten. 

Inducar truck-autoschade / spuiterij uit Pijnacker heeft diverse vacatures:

Schade / carrosserie monteur
Deze functie houdt in dat de voertuigen die gespoten moeten worden gedeeltelijk of helemaal gedemonteerd moeten worden. Dit betreft zowel nieuwe voertuigen, als gebruikte voertuigen. Je demonteert en monteert de losse delen op verantwoorde wijze en gaat professioneel met zowel het gereedschap, als de spullen van de klant om. Je ruimt je gereedschap op als de opdracht klaar is en houd je werkplek schoon.

Autospuiter / industriespuiter
Deze functie houdt in dat je de voertuigen gereed maakt voor het spuiten. Dit wil zeggen: stofvrij maken, afplakken van diverse delen die niet gespoten worden. En aanbrengen van nat-lak op alle voorkomende voertuigen en industriële objecten. Zonder ervaring met deze werkzaamheden heeft het geen zin om op de vacature te reageren

Voorbewerker / strakmaker (plamuurder)
Deze functie houdt in dat je alle voorkomende voertuigen en objecten schoonmaakt / ontvet en schuurt. Daarnaast maak je eventuele beschadigingen strak met de daarvoor bestemde plamuur en schuurt deze ook weer strak.

Inducar daagt jou uit voor een gesprek. De functies mogen ook ingevuld worden door freelancers, zzp’ers en senioren. Een ieder is welkom zolang je maar waar maakt met je handen wat je mond belooft.

Wil jij meewerken in een team dat voor elkaar klaar staat en het belangrijk vind in een leuke werkomgeving? Stuur dan een mail naar info@inducar.nl of een brief ter attentie van R. Visser naar: Inducar BV, Boezemweg 3, 2641 KG Pijnacker. Tel: 015-369 88 98 en 06-21 23 21.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

Joost Suijten (links) opent alweer zijn tiende restaurant.
Joost Suijten streeft naar 40 Pannenkoe's 20 uur geleden
Afbeelding
Mooonz zoekt een part-time medewerkster voor de winkels in Zoetermeer en Alphen a/d Rijn 20 uur geleden
Teams met hardlopers, fietsers en ondersteuneners leggen ruim 500 km af om geld in te zamelen voor projecten voor mensen met kanker.
Steun de Roparun Collecte van Team 62 in Zoetermeer 20 uur geleden
Studente Hannah Bakker in het kijkdepot bij de hoog gewaardeerde Zoetermeerse klompenkar uit 1932. Foto Kees van Rongen
Hoogste waardering oude objecten kijkdepot 21 uur geleden
Monique van Damme van de SP overhandigde ruim 1500 handtekeningen aan directeur Peter van der Meer van het HagaZiekenhuis.
Veel handtekeningen tegen afschaling HagaZiekenhuis 17 apr, 18:05 1
Voor Zoetermeers erfgoed is vooralsnog geen ruimte in Zoetermeer (foto: Gerard van Warmerdam).
Gmeente heeft voorlopig nog geen geld voor een erfgoedcentrum 17 apr, 17:04 2
Vriendinnen Desiree Verzantvoort en Toine Tonies op een verlaten terras op het Stadhuisplein: “Dat is bij het Koningsontbijt wel anders.” (foto: Kees van Rongen).
Heerlijk Oranje sfeertje bij Koningsontbijt 17 apr, 16:03
Afbeelding
Feest bij Remco's Cycle Service in Zoetermeer 17 apr, 10:24