Bij Wando Parket is er een ruime keuze aan parket en laminaat.
Bij Wando Parket is er een ruime keuze aan parket en laminaat.

Wando Parket zorgt voor de finishing touch

Actueel 718 keer gelezen

Bleiswijk – Op zoek naar een mooie nieuwe vloer, toe aan onderhoud of renovatie van de huidige parketvloer? Wando Parket is gespecialiseerd in het leveren en leggen, renoveren en onderhouden van parketvloeren. Daarnaast heeft Wando Parket een ruim assortiment van verschillende laminaatvloeren. Eigenaar Peter Teunisse is een echte rot in het vak. Zijn kennis en ervaring zorgen keer op keer voor tevreden klanten, die nog lang van een mooie vloer kunnen genieten. 

De vader van Peter, Ton, begon veertig jaar geleden de zaak Wando Parket, destijds nog een doe-het-zelf zaak. De doe-het-zelf zaak bood de mogelijkheid om machines te huren voor bijvoorbeeld het schuren van parketvloeren en zo groeide het bedrijf steeds meer naar het leggen, renoveren en onderhouden van vloeren toe. Huidige eigenaar Peter kreeg de liefde voor het vak mee van zijn vader en nam in 2017 de zaak over. Hij runt de zaak van a tot z in zijn eentje. Hij doet het werk met veel toewijding en passie. “Als aannemer kan je bijvoorbeeld een mooi huis bouwen, maar zolang er een betonnen vloer ligt, is het geen huis. Een vloer, in welke vorm dan ook, brengt warmte en een huiselijke sfeer. Wij zorgen voor de finishing touch”, zegt Peter.

Parketvloer
Wando Parket biedt een groot en veelzijdig assortiment van parketvloeren aan. Wando Parket legt verzorgt en renoveert alle verschillende parketvloeren. Een parketvloer kan op verschillende manieren gelegd worden en is daarom geschikt voor elke kamer. Parket bestaat uit verschillende soorten hardhouten vloeren, die een warme uitstraling hebben. Wando Parket heeft verschillende soorten parketvloeren zoals: Mozaïek parket, Lamel parket, Traditioneel parket. Van oudsher is de Mozaïekparket het meest voordelige. Het parket bestaat namelijk uit delen van het hout, waar andere vormen, qua afmeting niet meer uit geproduceerd kunnen worden. Een ander voordeel van Mozaïekparket is dat het heel eenvoudig schoongemaakt kan worden. Het Mozaïekparket wordt ook wel eens als ondervloer gebruikt. De lamelvloer is een kant en klare vloer en heeft een toplaag van echt hout. Lamelparket is duurzaam en isolerend en daarom geschikt voor huurwoningen of appartementen waar een 10 dB geluid isolerende ondervloer gebruikt dient te worden. Het parket wordt zwevend op een dampdichte en geluid reducerende ondervloer gelegd. Het voordeel van Lamelparket is de lange duurzaamheid. Lamelparket bestaat namelijk uit drie lagen hout. De vloer is daarnaast eenvoudig schoon te houden. Lamelparket kan afgewerkt worden met olie of met lak. De Multiplank is een ecologisch verantwoorde vloer. De meest ambachtelijk parketvloer is de Tapis. De Tapis kan met veel verschillende houtsoorten worden gemaakt. Door de vele mogelijkheden in houtsoort, sortering en dikte kan er altijd een vloer op maat worden gemaakt aan de hand van de wens van de klant. De plankjes worden allemaal verlijmd en vernageld geplaatst op een spaanplaat of mozaïeken ondervloer. Daarna kan de vloer geschuurd en naar wens worden afgewerkt.

“Wij hebben een ruim assortiment van verschillende laminaatvloeren”

Laminaat
Een laminaatvloer wordt ook wel een harde oppervlaktevloer genoemd en is opgebouwd uit verschillende lagen. De voordelen van laminaat is dat het slijtvast hygiënisch en sterk is. Bij goed onderhoud kan de vloer jarenlang blijven liggen. Bij Wando Parket zijn er verschillende topmerken verkrijgbaar zoals: Beautifloor, Eurohome, Krono en Douwes Dekker. De voordelen van laminaat is dat het slijtvast is en goed onderhouden kan worden. Een laminaatvloer is bovendien goed bestand tegen krassen en kan gemakkelijk schoongemaakt worden met een stoffer of een dweil.

Onderhoud en renovatie
Wando Parket zorgt ook voor onderhoud en renovatie aan verschillende vloeren en trappen. Daarnaast geeft Wando Parket ook advies bijvoorbeeld op het gebied van onderhoud. Houten vloeren kunnen vaak met advies zelf door de klant worden onderhouden. Mocht een vloer bijvoorbeeld zijn verouderd, achterstallig onderhoud hebben, of schade door water, huisdieren of veelvuldig gebruik op bepaalde plekken, dan kan de vloer door Wando Parket worden gerenoveerd.

Ervaringen
De verschillende recensies over Wando Parket spreken voor zich. Peter wordt beschreven als een vakman, die kwaliteit aflevert en meedenkt met de klant. Zo vertelt een klant: “Wando heeft in 2003 de vloer gelegd. Vervolgens geheel geschuurd, geolied en 2x gelakt met matte lak. Vanwege de goede ervaringen uit het verleden opnieuw voor Wando gekozen. Wederom geen teleurstelling! Gewoon TOP. Een echte aanrader. Afspraken worden keurig nagekomen en kwaliteit is subliem.”

Prismalaan West 51
2665 PC Bleiswijk

Tel: 079- 3164098
E-mail: info@wando.nl 

www.wando.nl 


Bovenstaand artikel is een advertorial.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant

De leerlingen van het Alfrink College.
Alfrink tweede bij toernooi Olympic moves 18 apr, 16:16
Stadshart Daily Plaza wordt hét overdekte boodschappencentrum van Stadshart Zoetermeer met de focus op dagelijkse benodigdheden.
Trekpleister naar Stadshart Daily Plaza in Zoetermeer 18 apr, 15:17 3
Nieuw seizoen bij Buurttuin Zoete Aarde
Programma buurttuin Zoete Aarde 18 apr, 12:18
Cantiamo tijdens het slotapplaus. Foto: Leon Koppenol
Cantiamo levert huzarenstukje 18 apr, 12:15
Afbeelding
Mooie resultaten springers Pro Patria bij toernooi 18 apr, 11:14
Jongeren maken Theater Na de Dam
Jongeren maken Theater Na de Dam 18 apr, 11:07
 Op dit moment worden jaarlijks zo’n 1.100 kinderen geboren in HagaZiekenhuis Zoetermeer. Foto: hagaziekenhuis.nl
HagaZiekenhuis kiest voor behoud van geboortezorg in Zoetermeer 18 apr, 10:18 10
Joost Suijten (links) opent alweer zijn tiende restaurant.
Joost Suijten streeft naar 40 Pannenkoe's 18 apr, 10:09