Seniorenmakelaars helpen 55+ers op weg
Seniorenmakelaars helpen 55+ers op weg

55-ers helpen aan een huis

Actueel 205 keer gelezen

Zoetermeer - Eind 2019 startten de gemeente Zoetermeer en woningcorporaties Vidomes, De Goede Woning en Vestia met de aanstelling van twee gezamenlijke seniorenmakelaars. 

Na een geslaagde proefperiode van twee jaar is nu besloten om de seniorenmakelaars blijvend in te zetten in Zoetermeer. Ook in Leidschendam-Voorburg en Delft zijn seniorenmakelaars actief voor de gezamenlijke corporaties.
Seniorenmakelaars helpen huurders (55+) van een grote sociale huurwoning, bij hun zoektocht naar een beter passende woning. In de afgelopen proefperiode ondersteunden de seniorenmakelaars 80 huurders in Zoetermeer bij hun verhuizing.
Karen Simon, seniorenmakelaar: “Ik vervul deze functie nu 2 jaar, en het is heel dankbaar werk! Een van de mooiste reacties kwam van een huurder die na haar verhuizing zei dat ze spijt had dat ze dit niet 10 jaar eerder had gedaan. Ze was zo blij dat ik haar nu eindelijk over de drempel had geholpen.” 
Heeft u interesse of wilt u meer weten? Dat kan ook via het KlantContactCentrum van Woonnet-Haaglanden, telefoon 088 488 70 00.

Uit de krant